Αμερικανίζει η καλοκαιρινή συλλογή του GAP

Article featured image
Article featured image

Το τζιν είναι βασικός πρωταγωνιστής της συλλογής, από την ξεθωριασμένη εκδοχή του, ως το «ξεπλυμένο» λευκό και το iconic indigo.

 

Το Gap αντλεί έμπνευση από την καλοκαιρινή ζωή, με συλλογές όπως η Miami Pop, η Roadtrip, η July 4th και η Bandana, πηγαίνοντας ένα βήμα πέρα από την αισθητική του κόκκινου, του λευκού και του μπλε, ενσωματώνοντας τις οικουμενικές αξίες της εποχής. H «Αμερικανική Καλοκαιρινή Εμπειρία» είναι η γιορτή της αισιοδοξίας, της ελευθερίας και της εξερεύνησης.

Η γυναικεία συλλογή περιλαμβάνει μια σειρά από indigo και χρωματιστά τζιν, που συνδυάζονται με boyfriend roll-up σορτς, slub μπλούζες και κομμάτια σε παστέλ χρωματισμούς. Το λευκό επιστρέφει δυναμικά με εμπριμέ σορτς, γκιπούρ μπλούζες, όμορφα φορέματα και κλασικά καθαρά τζιν κομμάτια. Το indigo αποτυπώνεται σε αστέρια και παραδοσιακά bandana prints, που εμφανίζονται σε τζιν, πουκάμισα, φορέματα και φούστες.



Η ανδρική συλλογή είναι μια έκρηξη χρωμάτων, μοτίβων και σχεδίων, με ξεβαμμένα ριγέ πλεκτά, κοντομάνικα κλασικά ή καρό πουκάμισα, και μια ποικιλία από κλασικά σορτς. Η συλλογή συμπληρώνεται με 5-pocket τζιν σε στενή γραμμή, στις λευκές και παστέλ αποχρώσεις, και μια μεγάλη γκάμα από slubby πλεκτά σε ουδέτερα χρώματα και άνετα λευκά πουκάμισα. Η συλλογή επίσης περιλαμβάνει χαρακτηριστικές πινελιές από chambray και indigo υφάσματα και βερμούδες εμπνευσμένες από το κίνημα του ΟP art. Το σκούρο μελανί indigo σε μπλούζες, πουκάμισα και σορτς και τα bandana prints που κυριαρχούν σε διάφορα μοτίβα αποτελούν σημεία κατατεθέν της συλλογής.

Η συλλογή Kids & Baby για τα κορίτσια έχει όμορφα παστέλ και ουδέτερα χρώματα, με πινελιές από μαύρο και neon. Διαθέτει καθαρά και έντονα μοτίβα, όπως μοντέρνα color-blocking, ρίγες και πουά. Περιλαμβάνει επίσης ευκολοφόρετα κομμάτια, όπως αθλητικά σορτς και ολόσωμες φορμίτσες σε διάφορα μήκη, ενώ οι αποχρώσεις του απαλού γκρι κάνουν ακόμα πιο… cool τη χρωματική παλέτα. Η συλλογή για τα αγόρια περιλαμβάνει βερμούδες Οξφόρδης σε μονόχρωμα και ριγέ σχέδια, πολύχρωμα ombre φανελάκια, πουκάμισα σε ξεθωριασμένα χρώματα, καρό, ελαφριά seersucker και chambray υφάσματα. Διαθέτει επίσης λευκά εμπριμέ κομμάτια, μπλούζες με χρωματιστές τσέπες και ρίγες με indigo εφέ.

Για να δείτε το περιεχόμενο της εκστρατείας και την καλοκαιρινή συλλογή, επισκεφθείτε το www.facebook.com/GapCyprus και σχολιάστε με τα hashtags #summerloves ή #GapSummer14.

Το κατάστημα Gap στην Κύπρο βρίσκεται στο My Mall Λεμεσού, σε ένα χώρο που καλύπτει 780 τ.μ. με τη γυναικεία, αντρική και παιδική συλλογή.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ