Πάμε για Σουβλάκι στον «Πασά»

Article featured image
Article featured image

Όμορφη ατμόσφαιρα και καλό φαγητό που σε κάνουν να νιώθεις κυριολεκτικά σαν πασάς. Αυτό σου προσφέρει το νέο στέκι-σουβλακερί της πρωτεύουσας, το Σουβλάκι του Πασά. Στεγασμένο σε ένα διατηρητέο παλιό σπίτι της δεκαετίας του ’50 με ζεστό, ρετρό εσωτερικό χώρο, τζάκι και μια πράσινη, αέρινη νοτιοδυτική, αυλή, διακοσμημένη με παραδοσιακές καρέκλες και ψάθες, σε περιμένει για μεγάλες απολαύσεις!

Στο μενού του εκτός από τις κλασικές επιλογές, θα βρεις επίσης τη σαλάτα του πασά με ρόκα, σπανάκι, κόλιανδρο, πιπέρι, φέτα, παξιμάδι αρκατένο και αρωματικό dressing ή τη σαλάτα ρόκας με λιαστές και φρέσκες ντομάτες, χαλούμι, σταφίδες και σάλτσα ροδιού. Επίσης σπιτικό ταχίνι, τυροκαυτερή, φέτα στο φούρνο με ρίγανη, λαχανικά σχάρας με σάλτσα λιαστής ντομάτας, ελληνικό και κυπριακό σουβλάκι, μαριναρισμένο σουβλάκι κοτόπουλο, βοδινό μπιφτέκι-κεμπάπ του πασά, γιαουρτλού με αρνί και μοσχάρι εμπλουτισμένο με σάλτσα γιαουρτιού και ντομάτας, πανσετάκι κρασάτο, κοτόπουλο τυλιγμένο σε μπέικον, μπριζόλα και ελληνικό μπιφτέκι βοδινό σε ψωμάκι. Και όχι μόνο! Όλα ιδιαίτερα φροντισμένα και προσεκτικά επιλεγμένα! Από τα λαχανικά που είναι ολόφρεσκα, μέχρι τα διαλεγμένα και καλοψημένα για να διατηρούν τους χυμούς τους, κρέατα, ενώ τα ορεκτικά και τα dips σπιτικά και καλοφτιαγμένα.

Όσο για το γλυκό στο τέλος, είτε επιλέξεις μπουρέκια της αναρής είτε δάχτυλά, σιάμαλι, χαλβά ή οποιαδήποτε άλλη ελληνοκυπριακή λιχουδιά, είναι κερασμένα από το κατάστημα.

Στου Πασά μπορείς ακόμα να πας για δελεαστικά κοκτέιλ με ελληνοκυπριακή ταυτότητα, φτιαγμένα δημιουργικά με λικέρ μαστίχας, κουμανταρία, ζιβανία, τσίπουρο ή ούζο, τα οποία έχεις τη δυνατότητα να συνοδεύσεις με υπέροχα platters-ποικιλίες από κοτόπουλο σουβλάκι, μέχρι μπουτάκια, γιαουρτλού κεμπάπ, μπιφτέκι χοιρινό, λαχανικά σχάρας και φρέσκες πατάτες.

Κάθισε λοιπόν αναπαυτικά στον καλοκαιρινό κήπο του Πασά, απόλαυσε ποιοτικό φαγητό της κουλτούρας σου, κρασί και ποτό, ακούγοντας ελληνική μουσική ή παρακολουθώντας διάφορα ποδοσφαιρικά και άλλα events από τις μεγάλες οθόνες, παραγγέλνοντας στο τέλος, εάν επιθυμείς, ένα φλιτζάνι καφέ ή οργανικό τσάι από την αξιόλογη ποικιλία του.

(99882092) Λεωφόρος Λάρνακος 29 γωνία, Λευκωσία. Δ-Κ μεσημέρι 12.30-15.00 και βράδυ 19.00-02.00 (23.00 η κουζίνα και μέχρι τις 02.00 για ποτό).


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ