Ο Θηβαίος, ο Μίλτος, ο Βασίλης, η Γλυκερία... [27ο Φεστιβάλ ΕΔΟΝ]

Article featured image
Article featured image

Το Παγκύπριο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών ΕΔΟΝ επιστρέφει και φέτος για 27η χρονιά, στην Τάφρο της Πύλης Αμμοχώστου στη Λευκωσία, με ένα τριήμερο πρόγραμμα συναυλιών (2-4/7) με γνωστούς και αγαπημένους καλλτέχνες και όχι μόνο.

Όσον αφορά στο ζωντανό πρόγραμμα αυτό θα παροσιαστεί σε τρεις σκηνές. Στην κεντρική σκηνή θα φιλοξενηθούν οι μεγάλες συναυλίες. Στις 2 Ιουλίου ο Χρήστος Θηβαίος θα συναντήσει τον Μίλτο Πασχαλίδη και στις 3 Ιουλίου θα τραγουδήσει ο άνθρωπος που συνέδεσε το όνομά του με το φεστιβάλ, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου. Τέλος, στις 4 Ιουλίου, η Γλυκερία, ο Δημήτρης Μπάσης, η Σοφία Παπάζογλου, ο Δώρος Δημοσθένους μαζί με τη Λαϊκή Ορχήστρα του «Μίκη Θεοδωράκη» θα παρουσιάσουν σημαντικά τραγούδια του μεγάλου Έλληνα συνθέτη.

Επιπλέον, η λαϊκή σκηνή θα φιλοξενήσει λαϊκά, ρεμπέτικα, κυπριακά τραγούδια και παραδοσιακούς χορούς. Στην παιδική σκηνή θα λειτουργήσει ειδικό πρόγραμμα για τα παιδιά με χορούς, καραγκιοζοπαίχτη και θέατρο, ενώ η μπουάτ θα φιλοξενήσει ερασιτεχνικά μαθητικά και φοιτητικά συγκροτήματα, θεατρικά μονόπρακτα και ντοκιμαντέρ.

Τετ 2, Πεμ 3 & Παρ 4 Ιουλ, 20.30, €15 (1 νύχτα) & €20 (και για τις 3 νύχτες), Τάφρος Πύλης Αμμοχώστου, Λευκωσία. Πληρ. 22766459.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ