Η ΚΕΑΝΙΤΑ μοίρασε €15,000 σε τρία κοινωφελή ιδρύματα

Article featured image
Article featured image

Το χρηματικό ποσό των €15,000 προσέφερε η εταιρεία ΚΕΑΝ Soft Drinks Ltd στον Παγκύπριο Σύνδεσμο Σπαστικών και Ανάπηρων Παιδιών «Ανεμώνη», στο Ίδρυμα «Πάνος Ευριπίδου» για πρόωρα νεογνά, καθώς και στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «Hope for Children».

 

Το ποσό συγκεντρώθηκε από παιγνίδια με χρέωση και προϊόντα προς πώληση από το καθιερωμένο τεράστιο παιδικό πάρτι για τα γενέθλια της ΚΕΑΝΙΤΑ, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο εργοστάσιο της ΚΕΑΝ στη Λεμεσό.

Σε μια απλή τελετή που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, εκπρόσωποι της ΚΕΑΝ παρέδωσαν ισάριθμες επιταγές στους επικεφαλής των τριών ιδρυμάτων, εκφράζοντας την στήριξη της εταιρείας σε αυτά τα  παιδιά.

Ο Πολύβιος Μυλωνάς, Διευθυντής του Παγκύπριου Σύνδεσμου Σπαστικών και Ανάπηρων Παιδιών «Ανεμώνη», δήλωσε: «Αυτή η δωρεά θα συμβάλει στη συνεχή και απρόσκοπτη λειτουργία του κέντρου ημερήσιας φροντίδας του Συνδέσμου μας, που προσφέρει αποκατάσταση και εκπαίδευση σε παιδιά ηλικίας 2,5 έως 14 ετών που πάσχουν από εγκεφαλική παράλυση, μέσω έμπειρων θεραπευτών. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ΚΕΑΝ για τη στήριξή της τα τελευταία χρόνια. Οι συχνές επισκέψεις των εκπροσώπων της εταιρείας αποτελούν πηγή χαράς για μας και τα παιδιά που φιλοξενούμε, αφού αισθάνονται την αγάπη και στοργή που τους προσφέρεται. Αυτός είναι ο ιδιαίτερος τρόπος που έχει επιλέξει η ΚΕΑΝ να δώσει πίσω στην κοινωνία με το να μας προσφέρει στήριξη και νιώθουμε βαθιά εκτίμηση για την προσφορά αυτή».

Επίσης, ο Μάρλο Ευριπίδου, Πρόεδρος του Ιδρύματος Πάνος Ευριπίδου, ανέφερε: «Εκ μέρους τους Ιδρύματος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την ΚΕΑΝ για τη δωρεά των €5000 στο ίδρυμα μας. Το Ίδρυμα Πάνος Ευριπίδου θα προσπαθήσει να μετατρέψει τις δωρεές που λαμβάνει σε σωτήρια θαύματα, προσφέροντας με αυτό τον τρόπο ‘ένα χαμόγελο σε μια ψυχή’ για ένα καλύτερο μέλλον για τα πρόωρα νεογνά».

Εξάλλου, ο Joseph Varughese, Γενικός Διευθυντής του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Hope For Children», δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την KEANITA για τη συμβολή της στο έργο του οργανισμού. Η προσφορά αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για τη διεξαγωγή του έργου μας και τέτοιες πρωτοβουλίες πρέπει να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση. Η επένδυση στα παιδιά και στις οικογένειες θα πρέπει να είναι προτεραιότητα στα πλαίσια του θεσμού της κοινωνικής ευθύνης».

Τα γενέθλια της ΚΕΑΝΙΤΑ αποτελούν θεσμό και γιορτάζονται κάθε δύο χρόνια με ένα φαντασμαγορικό πάρτι που αναμένεται με ανυπομονησία από τα παιδιά όλης της Κύπρου. Πέρα από μια γιορτή χαράς, έχουν και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού όλα τα έσοδα που προκύπτουν από την εκδήλωση παραδίδονται αυτούσια σε κοινωφελή ιδρύματα. Από τα φετινά γενέθλια συγκεντρώθηκε ποσό-ρεκόρ, το οποίο χαροποίησε ιδιαίτερα την ΚΕΑΝ αφού της έδωσε τη δυνατότητα να μεγιστοποιήσει την οικονομική της στήριξη σε ιδρύματα που επιτελούν αξιέπαινο έργο.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ