Η Samsung παρουσιάζει το Galaxy S5 Mini

Article featured image
Article featured image

Ακολουθώντας την προσφιλή τακτική της να «μικραίνει» σε μέγεθος και δυνατότητες την ναυαρχίδα των έξυπνων κινητών της, η νοτιοκορεάτικη εταιρεία Samsung παρουσιάζει το Galaxy S5 Mini.

Μια σμίκρυνση δηλαδή του κορυφαίου της smartphone, η οποία θα διατεθεί αρχικά στη Ρωσία, ξεκινώντας από τις πρώτες μέρες του Ιουλίου και θα επεκταθεί και στον υπόλοιπο κόσμο τους ερχόμενους μήνες.

Η συσκευή διαθέτει οθόνη 4,5 ιντσών, που είναι μεγαλύτερη από τον προκάτοχό της, το Galaxy S4 mini, με ανάλυση 1280 x 720 pixels και τεχνολογία Super AMOLED.

Η Samsung εξοπλίζει το Galaxy S5 mini με μια οπίσθια κάμερα 8 Megapixels, αντικαθιστώντας την πολύ καλή κάμερα των 16 Megapixel που διαθέτει ο μεγάλος του αδελφός, το S5, ενώ τις λειτουργίες της συσκευής, αναλαμβάνει να «τρέξει» ένας τετραπύρηνος επεξεργαστής στα 1.4 GHz, με τη βοήθεια 1,5 Gigabytes μνήμης RAM.

To λειτουργικό της συσκευής παραμένει το Android 4,4 KitKat.  

Παρόλες τις «εκπτώσεις» στο νέο της προσιτό Smartphone, η Samsung αποφάσισε να διατηρήσει ορισμένες από τις καινοτομίες που βρίσκονται στο κορυφαίο Galaxy S5, όπως το μετρητή καρδιακών παλμών του χρήστη, τον σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος για το ξεκλείδωμα της συσκευής, καθώς και την ανθεκτικότητα στο νερό.  

Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί τιμή για τη νέα συσκευή της Samsung.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ