40 νέες γεύσεις στο Akakiko [10χρονα... με δώρα]

Article featured image
Article featured image

Το Ιαπωνικό εστιατόριο Akakiko συμπληρώνει φέτος 10 χρόνια παρουσίας στο νησί και το γιορτάζει μ’ ένα ολοκαίνουργιο μενού, προσφέροντάς μας παράλληλα πλούσια δώρα.

 

Συγκεκριμένα, το μενού στο Akakiko της Λευκωσίας έχει εμπλουτιστεί με περισσότερες από 40 νέες γεύσεις, προσφέροντας έτσι ακόμα περισσότερα γαστρονομικά ταξίδια στην Ιαπωνία, διατηρώντας πάντοτε τις λογικότατες τιμές του!

Ολόφρεσκες προτάσεις maki, ποιοτικά sushi, sashimi και temaki, δροσερές σαλάτες με άρωμα Ασίας, αλλά και μια νέα γκάμα από θεσπέσια ζεστά πιάτα με κάθε είδος ψαρικών, θαλασσινών, κρεατικών και τραγανών λαχανικών! Τα σαράντα νέα πιάτα προστίθενται στις ήδη αγαπημένες γεύσεις της δημοφιλούς αλυσίδας που οι Κύπριοι αγκάλιασαν εδώ και χρόνια, ενώ θα είναι διαθέσιμα και στο Akakiko Λεμεσού περί τα τέλη Αυγούστου.

Ανάμεσα στις γεύσεις που ξεχωρίσαμε, η πάπια με τον ανανά, τα rolls με γαρίδα και scallop, η σαλάτα με αβοκάντο, τα καινούργια crispy dim sum με χοιρινό, το τυλιγμένο σε κρέπα ρυζιού βοδινό με λαχανικά και φυσικά, το brownie με καραμέλα που ήρθε στο φινάλε!

Μέλος της διεθνούς αλυσίδας Ιαπωνικών εστιατορίων Akakiko τα οποία λειτουργούν εδώ και δεκαετίες με μεγάλη επιτυχία στην Αυστρία, τα Akakiko της Κύπρου βρίσκονται πλάι στο Hilton Park στη Λευκωσία, στο πλήρως ανακαινισμένο The Royal Apollonia στη Λεμεσό, αλλά και στη Λεωφόρο Νησί, στην Αγία Νάπα, όπου η εταιρεία έχει ανοίξει το πρώτο της Grab & Go.

Συμπληρώνοντας φέτος δέκα χρόνια επιτυχούς παρουσίας στην Κύπρο, τα εστιατόρια Akakiko προσφέρουν πλούσια δώρα στο κυπριακό κοινό με αποκορύφωμα τρία ταξιδιωτικά πακέτα για τρία τυχερά ζευγάρια στη Βιέννη της Αυστρίας. Τα πακέτα περιλαμβάνουν τα αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή αλλά και απεριόριστα γεύματα στα εστιατόρια Akakiko στην αυστριακή πρωτεύουσα κατά την εκεί διαμονή των έξι νικητών. Αν λοιπόν επισκεφθείς τα εστιατόρια Akakiko, από 8 Ιουλίου μέχρι και 31 Δεκεμβρίου 2014, θα έχεις την ευκαιρία να λάβεις μέρος στην κλήρωση που θα γίνει τον Ιανουάριο του 2015.

Δ-Κ 12.00-00.00.

Κρατήσεις 77778022.


Online παραγγελίες www.akakiko.com.cy ή μέσω του application στο smart phone.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ