Προσοχή: Οι απατημένοι έφτιαξαν site για να εκδικηθούν

Article featured image
Article featured image

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Οι απατημένοι ενώνουν τις δυνάμεις τους και αποδεικνύουν πως η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο.

Η ιστοσελίδα www.cheaterville.com που –ομολογουμένως- αποτελεί ένα διαδικτυακό group therapy, μετρά ήδη δεκάδες χιλιάδες μέλη. Κάθε απατημένος που επισκέπτεται τη σελίδα, έχει τη δυνατότητα να φτιάξει το προφίλ του άπιστου συντρόφου του, δημοσιεύοντας φωτογραφίες και προσωπικά του στοιχεία κάνοντάς τον παγκοσμίως… διάσημο. Έτσι, πληκτρολογώντας το όνομά του θα δει κάποιος πέρα από το όνομά του, την ηλικία, το βάρος, το ζώδιο του, ακόμα και πόσα τατουάζ έχει στο κορμί του. Εντάξει, μέχρι εδώ μιλάμε αποκλειστικά για εκδίκηση.

Σκοπός της συγκεκριμένης ιστοσελίδας όμως πέρα από την εκτόνωση του απατημένου και το διασυρμό του θύτη είναι να προστατευτούν από μια ακόμα ερωτική απογοήτευση τα μέλη της σελίδας.

Η δημοφιλία του συγκεκριμένου ιστότοπου οδηγεί εκατομμύρια ανθρώπους να ψάχνουν το όνομα του συντρόφου τους στη βάση δεδομένων της ώστε να ενημερωθούν για τυχόν προηγούμενες ατασθαλίες του και να λάβουν τα μέτρα τους.

Αποθηκεύοντας μάλιστα το όνομα του, η σελίδα σε ειδοποιεί σε περίπτωση που κάποιο άλλο μέλος δημοσιεύσει κάτι που αφορά το δικό σου ταίρι.

Όλα αυτά βέβαια χωρίς την παραμικρή χρέωση καθώς η σελίδα πέρα από την εγγραφή των ενδιαφερομένων δεν απαιτεί τίποτα παραπάνω.

Μήπως να το ξανασκεφτείτε αν έχετε στο νου σας να απιστήσετε;


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ