Σύμπραξη Σαββόπουλου, Μαχαιρίτσα, Μουζουράκη

Article featured image
Article featured image

«Η συμμορία του καλοκαιριού» ξαναχτυπά και το καλοκαίρι... «Οι Γενναίοι του Γκαγκαντίν», Σαββόπουλος, Μαχαιρίτσας, Ζουγανέλης και Μπουλάς, μετά το σουξέ που γνώρισαν τον περασμένο χειμώνα στην «Ακτή της Οδού Πειραιώς» της Αθήνας, ετοιμάζονται τώρα να ζήσουν το μουσικό τους καλοκαίρι με μια περιοδεία... ανάμεσα στους σταθμούς της οποίας είναι και η Κύπρος.

Μαζί τους φυσικά δεν θα βρίσκεται ο Σάκης Μπουλάς, ο οποίος απεβίωσε πριν από κάποιους μήνες, την απώλεια του οποίου ήρθε να καλύψει ο Πάνος Μουζουράκης. Και παρόλο που ήδη άρχισαν τις πρόβες για το θερινό «Γκαγκαντίν», οι Σαββόπουλος, Μαχαιρίτσας και Μουζουράκης, ετοίμασαν για το καλοκαίρι ένα πρόγραμμα που δεν θα είναι ούτε συναυλία ούτε παράσταση...

Αυτή τη φορά οι τρεις τους ετοιμάζουν ένα πάρτι με 40 τραγούδια, που θα στηθεί σε παλιά ορυχεία, ανοικτά αμφιθέατρα, κάστρα, κοιλάδες και παραλίες απ' την Κύπρο έως τον Έβρο.

Μαζί τους θα έχουν και μια συναρπαστική ορχήστρα κορυφαίων μουσικών, που απαρτίζεται από τους Γιώτη Κιουρτσόγλου, Άκη Αμπράζη, Καλλίστρατο Δρακόπουλο, Στάθη Άννινο, Steve Tesser, Θοδωρή Σούκερα, Γιάννη Ιωαννίδη.



Τετάρτη 6 Αυγούστου, Κηποθέατρο Λεμεσού, 21.00 & Πέμπτη 7 Αυγούστου, Χώρος Στάθμευσης Λιμανάκι Αγίας Νάπας (στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Νεολαίας Αγίας Νάπας), 21.00.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ