Με φόντο το απέραντο θαλασσί

Article featured image
Article featured image

Φώς, Ήλιος, Πράσινο  και κυρίως Θάλασσα…  Είναι τα στοιχεία που ενέπνευσαν την Aristo Developers να δημιουργήσει το δικό της αρχιτεκτονικό αριστούργημα , ένα πραγματικό έργο τέχνης.

Το ThalasSea Residences βρίσκεται στην αγκαλιά ενός πανέμορφου κόλπου στην  περιοχή της Πόλης Χρυσοχούς, σε μία τοποθεσία ιδιαίτερου φυσικού κάλλους δίπλα από τον Ευκαλυπτώνα. Η κεντρική πλακόστρωτη πλατεία της Πόλης απέχει μόλις δέκα λεπτά με τα πόδια. Το  γραφικό ψαρολίμανο και η μαρίνα του Λατσιού βρίσκονται σε απόσταση ενός μόνο χιλιομέτρου.

Το ThalasSea Residences αποτελείται από αυτόνομες επαύλεις πολυτελείας , ισόγειες και διώροφες , τριών, τεσσάρων και πέντε υπνοδωματίων, κυριολεκτικά πάνω στο κύμα!  Οι υπερπολυτελείς αυτές επαύλεις είναι τοποθετημένες σε εξαιρετικά μεγάλα οικόπεδα και απολαμβάνουν όλες απρόσκοπτη θέα προς τη θάλασσα του Λατσιού με τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα των δυτικότερων ακτών του νησιού. Ωστόσο, όλες οι επαύλεις μαζί αποτελούν ένα εξαιρετικό, αρμονικό σύνολο που δένει απόλυτα με το φυσικό περιβάλλον και τη γραφικότητα της περιοχής.

Οι επαύλεις οι οποίες συνθέτουν το ThalasSea Residences είναι σχεδιασμένες με κλασσική απλότητα, αποπνέοντας βασιλική αρχοντιά, με γνώμονα το μέτρο και την αρμονία. Διαθέτουν άνετους, λειτουργικούς χώρους με μεγάλα ανοίγματα προς τη θάλασσα σε όλα τα επίπεδα,  εντυπωσιακές πισίνες, πέργκολες , πλακόστρωτα εξωτερικά δάπεδα , κάβα, σάουνα, μεγάλα τζάκια, γκαρνταρόμπες, βοηθητικούς και οι αποθηκευτικούς χώρους υποδαπέδια θέρμανση,  κεντρικό σύστημα κλιματισμού, μοντέρνους αυτοματισμούς και πολλά άλλα εντυπωσιακά επώνυμα φινιρίσματα.

Αν δεν συμβιβάζεστε με το μέτριο, αν δεν ικανοποιήστε με το καλό, αν στοχεύετε το τέλειο, αυτό θα το βρείτε στο ThalasSea Residences.  Το έργο αυτό σας προσφέρει αναμφισβήτητα την καλύτερη επιλογή τόσο για μια μόνιμη κατοικία ή για ένα παραμυθένιο εξοχικό, όσο και για μια σίγουρη και ασφαλή επένδυση.

Ένα έργο που πραγματικά αξίζει να το δείτε!  

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ αποτείνεστε στο 8000 2747


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ