Σεξομολογήσεις #47: Άκου τους γονιούς σου, ιμίsh!

Article featured image
Article featured image

Ρε παιδί μου, εν πολλά δύσκολο, τελικά, να γράφεις τον πόνο σου! Έγραψα, έσβησα, εξανάγραψα, εξανάσβησα... Ούφου! Ύστερα είπα, ποιος θα με καταλάβει; Αφού εν να βάλω ψεύτικο όνομα. Η αλήθεια είναι, πάντως, ότι το πρόβλημά μου δεν είναι προσωπικό. Δηλαδή, είναι, αλλά, δεν φταίω εγώ, και εξηγούμαι. Ακούω τους γονείς μου να κάνουν σεξ τζιαι νευριάζω. Το δωμάτιό τους είναι δίπλα από το δικό μου, έχουν κλειστή την πόρτα, κι εγώ τη δική μου, αλλά πάλε ακούγονται. Το αστείο της υπόθεσης, είναι ότι ο αδελφός μου, δεν παίρνει χαμπάρι. Τζιαι περιπαίζει με ότι λαλώ του υπερβολές. Καμία σχέση! Εκείνος, καλά την έχει, αφού χωρίζει τους ένας ολόκληρος διάδρομος. Εμένα, όμως… Για να καταλάβεις, πριν δυο νύχτες, τους πήρα είδηση AGAIN και κρατούσα τα αφτιά μου, έβαλα το ipod μου. Τίποτε! Ύστερα που είκοσι λεπτά, άκουσα την πόρτα να ανοίγει, να πηγαίνουν στο μπάνιο, ένας-ένας, και μετά ησυχία. Ουφ! Πάντως, ζω ένα δράμα! Αλήθκεια, tipster μου βοήθα με! Πώς να τους κάνω να καταλάβουν ότι ενοχλούμαι και ν’ αλλάξουν τακτική;

Λουίζα

 

Όντως ζεις ένα δράμα ή μήπως το έχεις δραματοποιήσει λιγάκι παραπάνω; Και πού ξέρεις ότι εκείνο που ακούς είναι αυτό που νομίζεις; Πάντως, δεν είσαι η μόνη! Πολλοί έτυχε να ακούσουμε τους γονιούς μας κάποια φάση να… ντιριντάχτα ντιριντάχτα. Ε τζιαι σιγά! Δικαιούνται να ξιχαρμανιάζουν κι αυτοί λίγο. Είναι perfectly normal! Μην το μεγαλοποιείς. Στο κάτω-κάτω, δεν είναι απαγορευμένο, ούτε λογοκριμένο, ούτε ανώμαλο. Μια συνεύρεση είναι κι αυτή… δύο ανθρώπων που αγαπιούνται. Σ’ το εύχομαι και σένα λίαν συντόμως και το εννοώ! Λοιπόν Λουιζούλλι, αν τα πιο πάνω δεν σε έπεισαν να αλλάξεις τακτική, τουλάχιστον δοκίμασε τα πιο κάτω κολπάκια προς αποφυγή μελλοντικών δυσάρεστων… ήχων και είμαι σίγουρη ότι σύντομα, το όλο θέμα, θα είναι μια απλή ανάμνηση.

1. Άλλαξε τη θέση του κρεβατιού σου. Υποπτεύομαι ότι το δικό σου εφάπτεται του δικού τους!

2. Άφηνε χαμηλά τον ήχο της τιβί σου, και βάλε timer να κλείνει μετά που θα σε πάρει ο ύπνος.

3. Αν έχεις διάβασμα, κι επιβάλλεται να το ξενυχτίσεις, βάλε το σετ ακουστικών του ipod σου στ’ αφτιά σου, και θα είσαι στον κόσμο σου.

4. Αν δεν μπορείς, τελικά, να το αποφύγεις, σκέψου, τουλάχιστον, ότι αυτό που συντελείται εκείνη τη στιγμή, είναι μαγικό, και ότι κάτι τέτοιο «μαγείρεψε» κι εσένα. Υπομονή!

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο mail sextalk@cityfreepress.com.cy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ