Ένα Super Beach Party [Γίνε ο VIP καλεσμένος]

Article featured image
Article featured image

Eνα μεγάλο καλοκαιρινό beach party διοργανώνει την Πέμπτη 24 Ιουλίου ο SUPER FM, στη Λάρνακα, στο Makou Food and Sea, το υπέροχο στέκι της παραλιακής λεωφόρου προς Μακένζι.

 

Με μουσικές και χορό, με φαγητό και ποτό, με καλοκαιρινά όνειρα... πλάι στο κύμα.

Το party θα είναι πριβέ, για VIP ακροατές που θα κερδίσουν διπλές προσκλήσεις και για διαφημιστές, διαφημιζόμενους και συνεργάτες του σταθμού. Το «παρών» τους, πέρα από τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς του «Πρώτου Μουσικού Σταθμού της Κύπρου» θα δώσουν και άλλα επώνυμα πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου.

Tο live clubbing on the beach... θα αναλάβουν οι Κώστας Καραφώτης και Γιώργος Παπαδόπουλος με τη μπάντα τους, προερχόμενοι από τις πολύ πετυχημένες κοινές εμφανίσεις τους στο Lido της Θεσσαλονίκης.

Θα τραγουδήσουν, επίσης, με λαϊκό κέφι η εκρηκτική Πωλίνα Χριστοδούλου και σε ρέγγε-καλοκαιρινούς ρυθμούς το γκρουπ Black-Οut.

Στα decks βάζει φωτιά ένας από τους καλύτερους, ο super DJ Αndrew P, ενώ σίγουρα θα υπάρξουν και εκπλήξεις μέσα στη βραδιά!

 



Οι προσκλήσεις

Αν θέλετε να κερδίσετε VIP διπλές προσκλήσεις για το Super Beach Party στείλτε απλώς sms γράφοντας SUPERPARTY (κενό) Ονοματεπώνυμο στο 2121 έτσι ώστε να μπείτε στην κλήρωση.

Συντονιστείτε στο SUPER FM 104.8, 95.7 και 103.4 για περισσότερες πληροφορίες.

Eίσοδος θα επιτραπεί μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Υποστηρίζει η Carlsberg Citrus.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ