Γυναίκες με αξύριστα πόδια

Article featured image
Article featured image

Να νιώθουν άνετες με το σώμα τους και με αξύριστα πόδια καλεί τις γυναίκες όλου του κόσμου το Tumblr με τίτλο «Hairy Legs Club» προσκαλώντας τις να στέλνουν φωτογραφίες από τα τριχωτά τους πόδια και να αφηγούνται, εάν επιθυμούν, την ιστορία πίσω από αυτές.   

Για ορισμένες γυναίκες, τα τριχωτά πόδια είναι μια προσπάθεια να αγαπήσουν τον εαυτό τους όπως ακριβώς είναι. Για άλλες, είναι η ανάκτηση του ελέγχου πάνω στο σώμα τους, χωρίς να γίνονται θύματα του lifestyle και του περίγυρού τους. 

«Απεχθάνομαι το ξύρισμα και νιώθω καλύτερα για τον εαυτό μου από τότε που το σταμάτησα. Δεν πρόκειται να αφήσω τους άλλους να μου υπαγορεύουν τι πρέπει να κάνω με το σώμα μου», ήταν το μήνυμα μιας γυναίκας που σταμάτησε να ξυρίζει τα πόδια της.

«Μισώ το ξύρισμα πάρα πολύ, γι 'αυτό ήταν πολύ απελευθερωτικό για μένα να πάρω την απόφαση να το σταματήσω. Η κοινωνία πρέπει να μάθει να δέχεται ότι οι γυναίκες έχουν τρίχες που μεγαλώνουν, και δεν είναι βρώμικες ή ανθυγιεινές, αντίθετα είναι ελκυστικές και γενναίες» έγραψε μια άλλη.


Πηγή: LIFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ