Ένα Φεστιβάλ... γεμάτο μουσική και άφθονη μπίρα! [Φεστιβάλ Νεολαίας Αγίας Νάπας]

Article featured image
Article featured image

Το Φεστιβάλ Νεολαίας και Μπίρας Αγίας Νάπας, επιστρέφει και φέτος για 5η συνεχή χρονιά, από τις 07-10 Αυγούστου, φανερά αναβαθμισμένο, με ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει μεγάλα ονόματα καλλιτεχνών.

Πιο συγκεκριμένα στο Λιμανάκι της Αγίας Νάπας την πρώτη μέρα, Πέμπτη 7 Αυγούστου, θα τραγουδήσουν οι μεγάλοι καλλιτέχνες Διονύσης Σαββόπουλος, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο ανερχόμενος νεαρός τραγουδιστής Μουζουράκης, οι οποίοι θα παρουσιάσουν την παράσταση με τίτλο ‘’Γκα, Γκα Ντιν’’ (είσοδος: €20).

Την επόμενη μέρα, Παρασκευή 8 Αυγούστου την εμφάνισή τους θα κάνουν τα συγκροτήματα ‘’Bo Ft Shaya’’ και ‘’Lithos Rock Band’’ και η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Στο πρόγραμμα της τρίτης ημέρας του Φεστιβάλ, Σάββατο 9 Αυγούστου, στη σκηνή που θα στηθεί στο Λιμανάκι θα ανέβουν οι καλλιτέχνες ΄Ηβη Αδάμου μαζί με το συγκρότημά της Stavento καθώς και οι Cashiers (είσοδος: €7 μαζί με ένα ποτό).

Το φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 10 Αυγούστου με τους Πάνο Καλλίδης και Ελένη Χατζίδου μαζί με το συγκρότημά της Νigma (είσοδος: €7 μαζί με ένα ποτό).

Παράλληλα με το Φεστιβάλ Νεολαίας Αγίας Νάπας, στην ίδια τοποθεσία θα διεξαχθεί και το ετήσιο Φεστιβάλ Μπίρας (λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα), ενώ ο Δήμος Αγίας Νάπας ανακοίνωσε ότι κατά τη διάρκεια των τετραήμερων εκδηλώσεων του Φεστιβάλ η είσοδος στους χώρους στάθμευσης θα είναι δωρεάν για το κοινό.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ