3 μπάντες, 6 DJs, 2 stages, ένα Projekt, μια Φάρμα

Article featured image
Article featured image

«Θα είμαστε… μαντρωμένοι;».

«Η φάρμα βασικά συμβολίζει τη διαφορετικότητα της κατάστασης που επικρατεί στο χώρο του party. Δεν είναι ούτε party σε παραλία ούτε σε γραφικό χώρο χωριού. Μια μικρή κοινότητα κτισμένη για μια νύχτα σε απόμερα χωράφια της Λευκωσίας. Επίσης, η λέξη ‘φάρμα’ είναι κατά κάποιο τρόπο ειρωνική προς το trend των τελευταίων χρόνων που θέλει το νέο Κύπριο να κάνει στροφή στις ρίζες και στις παραδόσεις του νησιού. Ασχέτως ότι αυτή η στροφή μάς βγαίνει τελικά σε καλό (επιτέλους)».

«Για έναν άνθρωπο που ασχολείται με τα πάρτι, τι είναι διασκέδαση;

«Απλό. Καλή ατμόσφαιρα. Καλή μουσική. Jägermeister».

«Δηλαδή εσύ έτσι διασκεδάζεις;».

«Ναι! Βγαίνω. Πίνω. Μεθάω. Χορεύω».

«Γενικά ο Κύπριος ξέρει από διασκέδαση;».

«Νομίζω πως ναι! Ξέρουμε σαν λαός πώς να διασκεδάζουμε (με λίγη βοήθεια). Αν πίστευα το αντίθετο δεν θα ήμουν διοργανωτής party. Απλώς μερικές φορές νιώθω ότι σαν λαός μπερδεύουμε κάποτε τη διασκέδαση με την καλοπέραση».

Ο εκ των διοργανωτών του Φάρμα Project, Argyris Asleep, ως «Πρόσωπο του μήνα» στο Time Out Cyprus Ιουλίου πέρασε από «ανάκριση» από τη Σύλια Ιωαννίδου.

Μέσω του μικρού αποσπάσματος που αναδημοσιεύουμε μπορείς άνετα να κατανοήσεις τι θα γίνει το βράδυ του ερχόμενου Σαββάτου, σωστά;

 



ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Κύρια σκηνή (από 19.00)

Some Take (Live)

Touch Response Band (Live)

Horo ya Horo - Gr (Live)

The Mighty Scoop (DJ)

Pueblo Franco (DJ)

Chris Blenda (DJ)

Δεύτερη σκηνή (από 22.00)

Sisamos (DJ)

Mpakkallis (DJ)

Socrates (DJ)

O bartender του café-bar Παλαιά Πινέζα έχει δημιουργήσει ειδικά για το Φάρμα Projekt ένα signature cocktail, το Red Gold.

Νόστιμα hot dogs, made by Καυτό Σκυλί!

Σάββατο 26 Ιουλίου, Δρόμος Αγλαντζιάς-Γερίου (ακριβείς οδηγίες στο facebook event του Φάρμα Projekt), 19.00, €12 (ποτό €4). Πληροφορίες 99119203.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ