Τέσσερις κόρες... Τέσσερις γάμοι... σε εγκεφαλικό οι δύστυχοι γονείς

Article featured image
Article featured image

Στο «Serial (Bad) Weddings», την ταινία του Philippe de Chauveron, που αποτελεί την πιο επιτυχημένη ταινία της χρονιάς στη Γαλλία, αφού κατάφερε, μέχρι σήμερα, να συγκεντρώσει περισσότερα από 8 εκατομμύρια εισιτήρια στις γαλλικές αίθουσες, οι γονείς αναρωτιούνται τι άλλο τους περιμένει…

Στη φιλόξενη και πολυπολιτισμική Γαλλία, ζει ο ξεχωριστός κος Κλοντ Βερνέιγ με τις τέσσερις κόρες και τη σύζυγό του. Μια οικογένεια, φαινομενικά αυστηρών, καθολικών αρχών και αστικών καταβολών (τουλάχιστον για τα μάτια της συντηρητικής-κλειστής κοινωνίας τους), αυτή του Κλοντ και της Μαρί, ανέθρεψε τέσσερις κορασίδες με την προοπτική να μεγαλώσουν ευτυχισμένες και να καταλήξουν σε έναν γάμο, που θα εκπληρώνει το Καθολικό «Γαλλικό Όνειρο». Και, εντάξει, αν αυτό δεν μπορεί να εφαρμοστεί και για τις τέσσερις κόρες, τουλάχιστον ας καταφέρει να το πετύχει η μία από αυτές, προκειμένου να δώσει στην οικογένεια Βερνέιγ το πολυπόθητο άλλοθι στη σημαντικότατη κατηγορία: «Τι θα πει η κοινωνία»!

Έλα όμως που η μοίρα θα τα φέρει έτσι, ώστε οι τρεις πρώτες, κατά τα άλλα υπέροχες, κόρες των Βερνέιγ να αγαπήσουν και να παντρευτούν έναν Εβραίο, έναν Ασιάτη και έναν Άραβα, αντίστοιχα! Μεγάλη καταστροφή και ανήκεστο πλήγμα για την οικογένεια, καθώς επίσης και έντονη ανησυχία σχετικά με το ποια θα είναι η κρίσιμη επιλογή για την αποκατάσταση της τέταρτης κόρης. Με υπογλώσσια χάπια και υπομονή στα όριά, ο Κλοντ και η Μαρί φλερτάρουν με το εγκεφαλικό, έχοντας τα αυτιά τους τεντωμένα για τη στιγμή της ανακοίνωσης του γάμου της τέταρτης και νεότερης κόρης τους, Λορ.

Όταν η Λορ ανακοινώσει στους γονείς της ότι σκοπεύει, σύντομα, να παντρευτεί με τον Καθολικό φίλο της Σαρλ, εκείνοι θα πετάξουν από τη χαρά τους, ωστόσο μια τεράστια έκπληξη θα τους περιμένει όταν, πλέον, κληθούν να γνωρίσουν από κοντά τον ίδιο αλλά και τη θεότρελη οικογένειά του.

Μάθε τις αίουσες και τις ώρες προβολής στο Time Out Cyprus.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ