Ένα «Περβόλι» γεμάτο γεύσεις

Article featured image
Article featured image

Το «Περβόλι» είναι ο δροσερός κήπος γεύσεων του ξενοδοχείου ΤSΑΝοtel στη Λεμεσό, που λειτούργησε πριν από λίγες μέρες… και φυσικά μας περιμένει για να μας κερδίσει με τη ζεστή, κυπριακή φιλοξενία του και τις απόλυτα παραδοσιακές γεύσεις!

Στο νέο ταβερνάκι που βρίσκεται κρυμμένο σε ένα λεμονόκηπο, ο οποίος δημιουργήθηκε στην όμορφη αυλή του ξενοδοχείου της Τσάνος, θα δεις και θα μυρίσεις χρώματα, αρώματα και γεύσεις της κυπριακής κουζίνα, τα οποία μπλέκονται μεταξύ τους με τον πιο όμορφο τρόπο! Μακριά από τη βαβούρα της περιοχής, αφού βρίσκεται στην καρδιά της τουριστικής Γερμασόγειας, σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, θα γευτείς επιλεγμένες συνταγές παραδοσιακής κουζίνας, με έμφαση σε ένα καθόλα κυπριακό έδεσμα, τη σούβλα, η οποία προσφέρεται σε 3 είδη: με κοτόπουλο, χοιρινό και αρνίσιο κρέας!

Κάθισε σ’ ένα από τα τραπεζάκια του, τα οποία είναι τοποθετημένα σε απόσταση το ένα από το άλλο και επίλεξε από σαλάτα, η οποία σημείωσε ότι δεν θα έρθει στο τραπέζι σου κομμένη, αλλά θα την κόψεις εσύ, μια και θα σου φέρουν σε πιατέλα όλα τα φρέσκα λαχανικά που θα χρειαστείς, προερχόμενα από το δικό τους περιβόλι, μέχρι ορεκτικά (ταχίνι, ελιές και γιαούρτι), πλιγούρι, αρνίσιο συκωτάκι, πατατούλες και κρετικά! Και για το τέλος, ένας δίσκος με παραδοσιακά γλυκά θα προσγειωθεί στο τραπέζι σου για να γλυκάνει εσένα και την παρέα σου. Και όλα αυτά υπό τους ήχους της μουσικής που σε ταξιδεύει σε άλλες εποχές, πιο ανέμελες και νοσταλγικές!

Γεωργίου Α΄ 85, Ποταμός Γερμασόγειας, Λεμεσός. Πληρ. 25342555 & Facebook Page.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ