Το κυπριακό café που… διατηρείται στο ψυγείο

Article featured image
Article featured image

Άνοιξε πριν από μερικές μόνο ημέρες. Στις 17 του Ιούλη. Αυτό που καθιστά ιδιαίτερο το Celsius, το καινούργιο cafe στον γραφικό Μουτουλλά της επαρχίας Λευκωσίας, είναι ότι βρίσκεται μέσα σε ένα ψυγείο.

 

Τρεις φίλοι, τρεις απόδημοι του Μουτουλλά, αποφάσισαν να φτιάξουν μια ωραία καφετέρια στο χωριό τους. Στο ψάξιμο για τον ιδανικό χώρο «έπεσαν» πάνω σε κάτι παλιά ψυγεία, αυτά τα τεράστια που φύλαγαν τα φρούτα στα χωριά.

Σε καμιά περίπτωση δεν ήθελαν να αλλοιώσουν τον χαρακτήρα του χώρου, ενώ κράτησαν και πολλά στοιχεία όπως οι παλιές σιδερένιες πόρτες (κάνοντάς τις καινούργιες), παλιά κιβώτια και κομπρεσέρ, αλλά και παλιά θερμόμετρα -εξ ου και η ονομασία του μαγαζιού.

Στην επόμενη σου εκδρομή στον Κύκκο, στο Τρόοδος, στον Καλοπαναγιώτη ή γενικά στην καταπράσινη κοιλάδα της Μαραθάσας, μην παραλείψεις να σταματήσεις για ένα καφέ και ένα γλυκό του κουταλιού στον πανέμορφο Μουτουλλά.

Το Celsius προσφέρει επίσης σπιτική λεμονάδα, σπιτική μηλόπιτα, σάντουιτς σε παραδοσιακό ψωμί, πρόγευμα, κρέπες, waffles, φρέσκο χυμό, αλλά και ολόκληρη τη γκάμα καφέδων και ποτών, σε τιμές χωριού.

Οδός Ελευθερίας, Μουτουλλάς, επ. Λευκωσίας. Δ-Κ 10.00-23.00.

Πληροφορίες 99482855.

https://www.facebook.com/celsiussnackbar


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ