Κι όμως, δεν είναι Μύκονος [αλλά Αγία Νάπα]

Article featured image
Article featured image

Το Σαββατοκύριακο είχαμε δει κάποιες φωτογραφίες στο Instagram, στις λεζάντες των οποίων αναφερόταν η Μύκονος. Κι όμως, δεν ήταν από Μύκονο, αλλά από Αγία Νάπα. Από τον Μακρόνησσο.

 

Το ολότελα νέο beach bar της ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου ονομάζεται «BeacHouse @ the Dome» και βρίσκεται σε έναν από τους πιο γραφικούς κολπίσκους της περιοχής, μπροστά από το ξενοδοχείο… Dome.

Η εμπειρία στο BeacHouse συνδυάζει μπάνιο, ποτό, καφέ και φαγητό, σε ένα όμορφο περιβάλλον, διαμορφωμένο με τέτοιο τρόπο ώστε το μάτι να ξεφεύγει, δημιουργώντας σου την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε κάποιο ελληνικό νησί. Όσοι, δε, ξέρουν από Μύκονο, θα το λατρέψουν.

Όλοι ανεξαιρέτως όμως, θα λατρέψετε το luxury που προσφέρει το BeacHouse, τις άνετες και αναπαυτικές ξύλινες ξαπλώστρες, τις μαξιλάρες, τις ψάθινες ομπρέλες, ακόμα και το wifi και τα safe boxes που σας επιτρέπουν να φυλάτε τα σημαντικά αντικείμενά σας.

Σε ότι αφορά στην ατμόσφαιρα, αυτή διαμορφώνεται, αρχικά με lounge και jazz μουσική, ενώ η συνέχεια κουβαλά funky soul beatάκια και πολλές εκπλήξεις.

Να πούμε, τέλος, ότι εκτός από ποτά, καφέδες και κοκτέιλ, το «BeacHouse @ the Dome» σερβίρει homemade burgers, σαλάτες και sushi!

Δευτέρα - Κυριακή 09.30-21.00. Πληροφορίες και κρατήσεις 23721006 & 23722233.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ