Έρχονται τα Marathon Awards;

Article featured image
Article featured image

Τη δημιουργία ενός φεστιβάλ κινηματογράφου εφάμιλλου των Καννών πιστεύει πως μπορεί να δημιουργήσει στον Μαραθώνα ο νεοεκλεγείς δήμαρχός του Ηλίας Ψινάκης.

Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, ο γνωστός μάνατζερ καλλιτεχνών, ο οποίος πρόσφατα εξασφάλισε τον δημαρχιακό θώκο θριαμβευτικά, έχει ήδη σαλπάρει με το σκάφος του στις ελληνικές θάλασσες προς αναζήτηση διαφόρων σελέμπριτι που παραθερίζουν στην Ελλάδα και που μπορούν να τον βοηθήσουν στο μεγαλεπήβολο του στόχο.

Τι θα τους κάνει; Μέλη της Ακαδημίας Θερινού Κινηματογράφου Μαραθώνα. Κάτι σαν τις Κάννες δηλαδή, αλλά στο θερινό σινεμά.

Έτσι αυτές τις ημέρες συνάντησε ή θα συναντήσει τον Τομ Χανκς, τον Στίβεν Σπίλμπεργκ (είναι στις Σποράδες), την Γκόλντι Χόουν και τον σύζυγό της Κερτ Ράσελ (παραθερίζουν στις Κυκλάδες) και τον Κουέντιν Ταραντίνο (έρχεται στα μέσα Αυγούστου) προκειμένου για τους πείσει να γίνουν μέλη του Marathon Awards. Επειδή όμως ο Μαραθώνας δεν διαθέτει εγκαταστάσεις, οι εκδηλώσεις, όπως λέει, θα γίνονται για δύο χρόνια στο Ηρώδειο.

 «Και τι είναι οι Κάννες και τις διαφημίζουν τόσο; Όλες οι ταινίες προβάλλονται σε κάποια ντουβάρια που δεν βλέπεις ούτε φως ούτε φεγγάρι» δήλωσε ο Δήμαρχος χαρακτηριστικά.


Πηγή: kool news

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ