Η Μελίνα Ασλανίδου...είναι και πάλι εδώ

Article featured image
Article featured image

Η Μελίνα Ασλανίδου βάζει την Κύπρο στο συναυλιακό της καλοκαίρι και ετοιμάζεται για μια μεγάλη συναυλία στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Λάρνακας 2014, αύριο Παρασκευή 1η Αυγούστου.

Με τις αποσκευές της γεμάτες με τα τραγούδια του νέου της δίσκου που έχει σαν τίτλο το όνομά της και κυκλοφορεί από τη Heaven, η Μελίνα Ασλανίδου ταξιδεύει αυτό το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα, ενώ κάνει κάποιες στάσεις και στην Κύπρο. Πρώτο σταθμό αποτελεί η Λάρνακα, όπου θα εμφανιστεί την Παρασκευή 1 Αυγούστου, στο Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο στις 21.00 (εισιτήρια €15, www.soldoutticketbox.com, 24665795)

Μαζί της επί σκηνής θα βρίσκεται μια κεφάτη, εκρηκτική παρέα μουσικών. Έγχορδα, κρουστά και πνευστά χορεύουν με τα τραγούδια, απογειώνουν τους στίχους με τη μουσική, συνοδεύουν τη φωνή της Μελίνας με τον πιο όμορφο τρόπο! Τραγούδια της νέας της δουλειάς, που έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου, γνωστά και αγαπημένα από τη δισκογραφία της Μελίνας, τραγούδια παραδοσιακά, βαλκανικοί ήχοι, κλασικά λαϊκά τραγούδια με σύγχρονες ενορχηστρώσεις... παρουσιάζονται όλα σε μια παράσταση!

Τέλος, στο συναυλιακό καλοκαίρι της Μελίνας έχουν ενταχθεί ακόμη δύο εμφανίσεις στο νησί μας, το Σάββατο 16 Αυγούστου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Δεκαπενταύγουστου που θα πραγματοποιηθεί στη Λόφου της Ορεινής Λεμεσού και την Κυριακή 17 Αυγούστου, στο Κάστρο της Πάφου, για την οποία δεν έχουμε ακόμη λεπτομέρειες.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ