Σεξομολογήσεις #59: Δεκάξι κι ούτε μισή σχέση

Article featured image
Article featured image

Λατρεμένη μου tipster,

Το πρώτο πράμα που κάμνω άμα πιάσω τη city, είναι να διαβάσω τη στήλη σου. ΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΛΑΛΩ ΣΟΥ! Anyway. Ο λόγος που σου γράφω είναι διότι είμαι 16 χρονών κορούα τζιαι κόμα να κάμω σχέση τζιαι παραξενέφκουμαι. Άλλες στην ηλικία μου ως τώρα είχαν τουλάχιστον 8, εγώ ούτε μισή. Δεν ξέρω τι πάει x. Προσπαθώ να είμαι κοινωνική τζιαι να γνωρίζω ανθρώπους.

Σε παρακαλώ δώσε μου κανένα tip.

 

Λατρεμένη μου αναγνώστρια, να μεν παραξενεύεσαι και να πνάσεις!

Συμφωνώ πως κάποιες στιγμές πρέπει να κοιτάμε και γυρώ μας. Να ξέρουμε τι κάνει ο υπόλοιπος ντουνιάς και να μεν μένουμε κλεισμένοι στο μικρόκοσμό μας. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να υιοθετούμε ότι μαλακία κάνει ο καθένας. Επιλέγεις ποιες είναι οι συμπεριφορές που ταιριάζουν στη ζωή που εσύ θέλεις να έχεις και τις προσαρμόζεις. Δεν τις αντιγράφεις.

Επειδή οι άλλες στα 16 τους αποφάσισαν να το διούν σιονωτό, πρέπει να το δώσεις και εσού; Υπάρχουν κορίτσια στα 16 τους που είναι μάνες, πρέπει να γίνεις και εσύ; Υπάρχουν κορίτσια στα 16 τους που έχουν πάρει υποτροφίες και διαπρέπουν στον χορό, σε κάποια επιστήμη, γιατί δεν σε συγκρίνεις με αυτές;

Αν θέλεις να κάνεις σχέση γιατί έχουν κάμει όλες οι υπόλοιπες, να μεν κάμεις. Δεν θα είσαι χαρούμενη εσύ, δεν θα δώσεις χαρά στο πλάσμα. Αν θέλεις να κάμεις σχέση γιατί νιώθεις την ανάγκη της συντροφικότητας, θα κάμεις, όταν το πλάσμα το κατάλληλο, βρεθεί στο διάβα σου.

Πρόσφατα υιοθέτησα πολύ έντονα την φιλοσοφία που συγκεντρώνει η δισύλλαβη αυτή λεξούλα, το «πνάσε». Πνάσε λοιπόν.

Είσαι 16 και αυτό είναι τόσο γαμάτο. Τις σχέσεις και το drama μπορείς αν τα ζήσεις και στα 20 και στα 30 και στα 50 σου. Την πελλάρα των 16 αν την θυμηθείς στα 50 θα είσαι κρίμα. Όπως κρίμα θα είναι αν στα 16 σου έχεις την εμπειρία που έχουν γυναίκες στα 30 τους.

Αυτά είχα να πω και σε ευχαριστώ για το μήνυμα. Φαίνεσαι γαμάτη και ακομπλεξάριστη. Μείνε έτσι.



Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο mail sextalk@cityfreepress.com.cy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ