Στο «FIFA 15» οι παίκτες… το αισθάνονται

Article featured image
Article featured image

Και εκεί που μια στέρηση την πάθαμε μετά το φινάλε του Παγκοσμίου Κυπέλου και εν αναμονή της έναρξης των πρωταθλημάτων αλλά και της κυκλοφορίας στις 26 Σεπτεμβρίου του ολοκαίνουργιου «FIFA 15», πέφτουμε ξαφνικά πάνω σε ένα νέο trailer που δημοσίευσε η EA Sports σχετικά με το νέο της τίτλο. Και τσουπ, σκάει εκ νέου ένα χαμογελάκι στο πρόσωπό μας.

 

Μέσω αυτού, μας παρουσιάζει τα συναισθήματα και την ένταση των παικτών μέσα στο παιχνίδι! Ναι, καλά διάβασες. Το νέο αυτό χαρακτηριστικό επιτυγχάνεται χάρη στο ‘Emotional Intelligence’, μια νέα τεχνολογία της EA, που προσθέτει στους παίκτες συγκεκριμένα συναισθήματα και συμπεριφορές απέναντι σε άλλους παίκτες. Αυτά τα συναισθήματα θα καλλιεργούνται με την εξέλιξη του αγώνα, ενώ έχουν προστεθεί και 600 καινούργια animations έτσι ώστε να βοηθούν στη ρεαλιστική αποτύπωση τους στον αγωνιστικό χώρο.

Μάλιστα, εκτός από τους παίκτες, συναισθήματα και συμπεριφορά αποκτούν και οι φίλαθλοι κάθε ομάδας καθώς θα έχουν διαφορετικές αντιδράσεις μέσα στο γήπεδο, ανάλογα με το τι συμβαίνει στον αγωνιστικό χώρο.

 



Το μόνο που δεν μας λένε είναι πως και πόσο θα αντιδρούν όλοι αυτοί σε περίπτωση ενός νέου δαγκώματος του Suarez…

Το FIFA 15 κυκλοφορεί στις 26 Σεπτεμβρίου για PC (€49.94), PS3 (€59.95), PS4 (€69.95), PS Vita (€39.95), Wii (€39.95), 3DS (€39.95), Xbox 360 και Xbox One (€59.95) και θα διατίθεται σε καταστήματα όπως Public, Stephanis, Micromania, Γερμανός, Megaland και Musical Paradise.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ