Πρωτότυπο, πρακτικό και μοντέρνο

Article featured image
Article featured image

Το 2008, μετά το επιτυχημένο λανσάρισμα στη Γαλλική επαγγελματική αγορά (ξενοδοχεία, εστιατόρια, παραλίες, οινοποιεία), ξεκίνησε η πρώτη συλλογή Ice.bag για τη λιανική που σήμερα έχει καθιερωθεί ως ένα best-seller παγκοσμίως.

Πρόκειται για μια πρωτότυπη τσάντα από συμπαγές και ανακυκλώσιμο PVC που χρησιμοποιείται για το σερβίρισμα, την προώθηση και τη ψύξη ποτών, όπως κρασιά, μπύρες και σαμπάνιες.  

Εύκολο στη χρήση, το Icebag έχει διπλή λειτουργία: δεν χρησιμοποιείται μόνο για τη μεταφορά και ψύξη ποτών αλλά είναι επίσης ένα πρωτότυπο, πρακτικό και μοντέρνο δώρο σε συνδυασμό με ένα μπουκάλι κρασί ή από μόνο του.

Σε κάθε Ice.bag  θα βρείτε συμβουλές και οδηγίες για το σερβίρισμα του κρασιού και σαμπάνιας γραμμένες σε συνεργασία με το γαλλικό περιοδικό «Revue du Vin de France».

Η επαγγελματική και λιανική σειρά Ice.Bag  σε Κύπρο και Ελλάδα την αντιπροσωπεύεται από την εταιρεία Toptown Services Limited.

Η συλλογή του 2014 αποτελείται από μια πλήρη επαγγελματική σειρά με δυνατότητα εκτύπωσης, καθώς και μια πλούσια συλλογή, σε πολύ προσιτές τιμές για το ευρύ κοινό, που διατίθενται στην κυπριακή αγορά από την εταιρεία Fereos Limited σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ