Ο Γιάννης Χαρούλης κατεβαίνει… Σκαλί

Article featured image
Article featured image

Χωρίς αμφιβολία, είναι αυτή τη στιγμή το πιο δυνατό όνομα στην ελληνική μουσική σκηνή. Ένας καλλιτέχνης με «κ» κεφαλαίο, ο οποίος παίζει λαούτο και όχι μόνο, γράφει μουσική, τραγουδά περίφημα (διαθέτει μια πολύ ιδιαίτερη χροιά την οποία χρησιμοποιεί ως όχημα μέσω της οποίας φέρνει την παράδοση στο σήμερα), συναναστρέφεται με πολύ σπουδαίους Έλληνες, γνωστούς και μη, ξέρει από πού προέρχεται, πατά γερά στη γη και λατρεύει να περιοδεύει και να επικοινωνεί την τέχνη του όπου υπάρχουν Έλληνες.

Για όλους αυτούς τους λόγους και για πολλούς άλλους, ο Γιάννης Χαρούλης έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα δυνατό όνομα χωρίς όμως να μυθοποιείται και αυτή ίσως να ‘ναι και η σπουδαιότερη παράμετρος στην περίπτωσή του.

Αν σε όλα αυτά προσθέσεις και το πολύ σπουδαίο ρεπερτόριό του, την dream team μουσικών που τον πλαισιώνουν αλλά και τα γλέντια που πάντοτε στήνει στα live του, αντιλαμβάνεσαι τι μάχη θα δοθεί για τα εισιτήρια της 20ης Σεπτεμβρίου, για τη μία και μοναδική συναυλία του πολύ ταλαντούχου αυτού «κοπελιού» στο Σκαλί Αγλαντζιάς.

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου, Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία, 20.00, €20. Πληρ. 22430121.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ