Δυο ώρες (μόνο)...

Article featured image
Article featured image

Αρκούν δυο μόνο ώρες για να καθορίσουν ή να αλλάξουν το μέλλον, τη ζωή, τις σχέσεις, τον έρωτα; Βρες τις απαντήσεις στο ομώνυμο θεατρικό έργο της Άννας Μαραγκού, που θα ανεβαίνει από τις 17 Σεπτεμβρίου στο Φουαγιέ του Θεάτρου Ένα. 

Ένα ζευγάρι... μια καθυστέρηση στο αεροδρόμιο θα σημάνει την έκρηξη της σχέσης τους. Δύο ώρες καθυστέρηση ή αναβολή μιας ολόκληρης ζωής; Τελικά ο γάμος και η ρουτίνα σκοτώνουν τον έρωτα; Μήπως η «αγάπη» στο τέλος είναι απλώς μια συνήθεια; Ίσως ο φόβος της μοναξιάς καταλήγει σε δειλία; Ένα ζευγάρι με αφορμή την καθυστέρηση του αεροπλάνου μοιράζεται τις σκέψεις, τις επιθυμίες και τους προβληματισμούς του. Δύο μονόλογοι ενώπιον του κοινού που φέρνουν στο φως ερωτήματα που αφορούν τις συζυγικές σχέσεις, την αγάπη, τη συνήθεια και τον έρωτα.

Προβληματισμοί που αρκετοί από εμάς σκεφτήκαμε, σκεφτόμαστε ή θα σκεφτούμε. Τελικά, πώς θα νιώθαμε αν γνωρίζαμε τι πραγματικά σκέφτεται ο σύντροφος μας για εμάς;

Δύο ώρες, ένα θεατρικό έργο γεμάτο κρυφές αλήθειες που κανένας από εμάς δεν μπορεί να τις αποκαλύψει... Το έργο της Άννα Μαραγκού, ανεβαίνει σε σκηνοθεσία: Αντρέα Χριστοδουλίδη. Ερμηνεύουν: Έρικα Μπεγέτη, Μανώλης Μιχαηλίδης.

Από 17 Σεπτεμβρίου στο Φουαγιέ του Θεάτρου Ένα, Λευκωσία. Παραστάσεις 17-18 & 24-25 Σεπτεμβρίου, 1-2 Οκτωβρίου. Πληρ. 22439838.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ