Η άλλη όψη της Αγίας Νάπας

Article featured image
Article featured image

Διακόσιες ογδόντα πέντε (285) φωτογραφίες και οκτώ (8) βίντεο που παρουσιάζουν την Αγία Νάπα όπως δεν την έχουμε δει ποτέ πριν επιδίδονται αυτές τις μέρες σε έναν φρενήρη αγώνα για να συγκεντρώσουν όσα περισσότερα likes και views μπορούν.

 

Η ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία ανήκει στον δήμο της παραθαλάσσιας πόλης, σε μια αξιοσημείωτη προσπάθεια να αναδειχθούν οι όψεις της Αγίας Νάπας που ενδεχομένως να μην είναι προφανείς και ευδιάκριτες στον περαστικό και επισκέπτη της περιοχής.

Συγκεκριμένα, η σχετική ανακοίνωση του Δήμου αναφέρει πως οι συμμετέχοντες καλούνται να απαθανατίσουν «την Αγία Νάπα της ομορφιάς της φύσης, της παράδοσης, των ηθών και εθίμων, των αρχαιολογικών χώρων και μνημείων, των μοναστηριών, ναών και μουσείων και ό,τι άλλο δείχνει την πραγματική άλλη όψη της Αγίας Νάπας».

Oι πρώτοι δύο νικητές των δύο διαγωνισμών (βίντεο και φωτογραφία) θα πάρουν από €1000(χίλια) ευρώ ενώ άλλοι τρεις νικητές στον κάθε διαγωνισμό θα κερδίσουν δωρεάν διανυκτερεύσεις για δύο άτομα σε ξενοδοχεία της Αγίας Νάπας.

Η ψηφοφορία λήγει τα μεσάνυχτα της 15ης Σεπτεμβρίου και η ανακοίνωση των νικητών θα γίνει την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου, ώρα 12:00 το μεσημέρι στην ιστοσελίδα του δήμου και στη σελίδα του στο Facebook.

 Για να δείτε και να ψηφίσετε την/τις φωτογραφίες της επιλογής σας πατήστε εδώ.

 

Δείτε πιο κάτω τα 8 βίντεο που διαγωνίζονται εδώ και ψηφίστε πατώντας εδώ.

 

Συμμετοχή: Φανή Γεωργιάδου

 

Συμμετοχή: Κωνσταντίνος Κουμή, Λοΐζος Παλλαρής, Αδάμος Κρασάς, Παναγιώτης Γεωργίου

 

Συμμετοχή: Πάρης Χατζησωτηρίου, Louis Allan, Νατάσα Λεωνή, Γιώργος Βουδιάς

 

Συμμετοχή: Κώστας Μαυρογιώρκας 

 

Συμμετοχή: Ραμαδάν Ογλού Ραμαδάν

 

Συμμετοχή: Χαραλαμπία Εγγλέζου

 

Συμμετοχή: Ιωακείμ Μυλωνάς

 

Συμμετοχή: Σωκράτης Μιχαηλίδης



Cover photo: Μουσείο Θάλασσα


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ