Η ολοκλήρωση μιας τριλογίας [10 Οκτωβρίου η πρεμιέρα για «ΜνημόνιΩΧ 3»]

Article featured image
Article featured image

«Ολοκληρώνεται φέτος η τριλογία του ‘ΜνημόνιΩΧ’» μου λέει ο Λούης Πατσαλίδης, λίγο πριν κλείσουμε την γραμμή και εκπλήσσομαι. «Δηλαδή του χρόνου εν θα ονομάζεται ‘ΜνημόνιΩΧ’;» ρωτώ με μια αφέλεια. «Όι, αλλά μπορεί να ονομάζεται ‘ΜνημόνιΑΧ’». Κάπου εκεί το επίπεδο της συζήτησης έπεσε στα τάρταρα και ως εκ τούτου η κουβέντα μας τελείωσε άδοξα.

Κατά τ’ άλλα, πρόλαβα να μάθω ότι ο Λούης Πατσαλίδης και η παρέα του θα συνεχίσουν να παρουσιάζουν και φέτος κάποια από τα πολύ επιτυχημένα νούμερα αναβαθμίζοντάς τα, θα είναι και πάλι ντυμένοι by eφi, έμαθα ότι θα ενσωματώσουν στο show ένα παιχνίδι για sexy singles, ενώ αναφορικά με τις περιπέτειες του Πακιστανού θα υπάρξουν πολλές εξελίξεις. Επίσης, θα αναφερθεί και πάλι στις περιπέτειες ανάμεσα στα δύο φύλα, θα μάθουμε για τα νέα οικονομικά πλάνα του Αρχιεπισκόπου, ενώ σημαντικό είναι και πως το πολιτικό κομμάτι θα ανανεώνεται βδομάδα παρά βδομάδα ανάλογα με την επικαιρότητα!

Όπως και να ‘χει, άλλο είναι να μιλάς γι’ αυτό stand-up comedy show, που ως γνωστό κάθε χρόνο αρχίζει τον Οκτώβριο και διαρκεί μέχρι και το καλοκαίρι, με το μαγαζί μάλιστα να είναι πάντα τίγκα στον κόσμο, και άλλο να το βλέπεις live…

 

Η παράσταση «ΜνημόνιΩΧ 3» κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου, στο Εναλλάξ, στη Λευκωσία, ενώ θα παρουσιάζεται εκεί κάθε Παρασκευή.

Στη Λεμεσό κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 11 Οκτωβρίου, στο Ravens, ενώ θα παρουσιάζεται εκεί κάθε πρώτο Σάββατο του μήνα.

Στην Πάφο θα παρουσιαστεί στο ξενοδοχείο Almyra μέσα στο Νοέμβριο.

 

Και για όλους όσοι δεν έτυχε να δουν την παράσταση έστω μια φορά, ένα παλιό αλλά κλασσικό:


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ