10 χιλιάδες ευρώ για 10 δικοινοτικές επιχειρηματικές ομάδες [παράταση της προθεσμίας ανακοινώνει ο Σερ Χατζηιωάννου]

Article featured image
Article featured image

Ο Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου ανακοινώνει παράταση της προθεσμίας για την υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στον «Διαγωνισμό Επιχειρηματικών Βραβείων Δικοινοτικής Συνεργασίας 2014» (Stelios Award for Business Co-operation in Cyprus) που διοργανώνει για έκτη συνεχή χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation.

Οι αιτήσεις θα μπορούν να υποβάλλονται μέχρι την 30η Σεπτεμβρίου 2014, ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε περισσότερες ομάδες Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων να υποβάλουν τις αιτήσεις τους.

Στην ειδική τελετή απονομής των βραβείων, που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Οκτωβρίου 2014 στο κτίριο του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Στέλιος στην παλιά Λευκωσία, ο Σερ Χατζηιωάννου θα βραβεύσει 10 επιχειρηματικές ομάδες με το ποσό των 10.000 ευρώ την κάθε μια, δίνοντας με αυτό τον τρόπο μια ελπιδοφόρα ώθηση στην οικονομική ανάπτυξη δικοινοτικών συνεργασιών.

Από το 2009 έχουν βραβευθεί με το Stelios Award, επιχειρήσεις οι οποίες έχουν επιδείξει αφοσίωση στην καλλιέργεια και την ενίσχυση των οικονομικών και πολιτιστικών δεσμών μεταξύ των δύο κοινοτήτων. Οι ομάδες προέρχονται από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών τομέων, όπως εμπόριο, τουρισμό, ανάπτυξη διαδικτύου, συμβουλευτικές υπηρεσίες και τέχνες. Μέχρι σήμερα ο Σέρ έχει προσφέρει βραβεία αξίας 1.200.000 ευρώ.

Πληροφορίες για τα Βραβεία Δικοινοτικής Συνεργασίας 2014 (Stelios Award for Business Co-operation in Cyprus) στην ιστοσελίδα Stelios Philanthropic Foundation  ή από τον εκπρόσωπο του Ιδρύματος Μάριο Μισιρλή στο +357 25365118 ή Marios.Missirlis@stelios.com.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ