Ένα σύγχρονο καφεκοπτείο και όχι μόνο [Coffeeway]

Article featured image
Article featured image

Στα Coffeeway ο καφές είναι «γνώση, ταξίδι και απόλαυση». Αυτό ήταν και παραμένει η έμπνευση και ο οδηγός της αλυσίδας καφέ στα 20 χρόνια λειτουργίας τους!

Και αυτό θα βιώσεις κι εσύ επισκεπτόμενος ένα από τα δύο καταστήματα της αλυσίδας στην Κύπρο. Ένα ταξίδι δηλαδή στο μυρωδάτο κόσμο του καφέ, αφού εδώ ο λάτρης του καφέ θα βρει ανθρώπους με γνώση και μεράκι, πρόθυμους να τον «ξεναγήσουν» στα μονοπάτια του καφέ και να τον βοηθήσουν να επιλέξει μέσα από μια μεγάλη ποικιλία, τον καφέ που του ταιριάζει ή ακόμη να δημιουργήσει το δικό του προσωπικό χαρμάνι.

Στα καταστήματα Coffeeway  λοιπόν, εσύ που αγαπάς τον καφέ, θα βρεις γεύσεις, αρώματα και χαρμάνια πολλών διαφορετικών γεωγραφικών προελεύσεων και ποικιλιών, για να απολαμβάνεις αυτό που ευχαριστεί εσένα περισσότερο! Διαθέτουν μια μοναδική ποικιλία από όλα τα είδη των καφέδων (φίλτρου, κυπριακό, εσπρέσο, στιγμιαίο), οι οποίοι προέρχονται κυρίως από Κεντρική - Λατινική, Αμερική και Αφρική. Επίσης διαθέτουν μεγάλη ποικιλία από τσάγια, ροφήματα σοκολάτας, καθώς και εκλεκτές σοκολατένιες λιχουδιές και σπιτικά βουτήματα. Παράλληλα θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία από εξειδικευμένα είδη για την παρασκευή, το σερβίρισμα και τη φύλαξη του καφέ, όπως μηχανές εσπρέσο, καφετιέρες με φίλτρο και έμβολο, κουτιά φύλαξης, φλιτζάνια, δίσκους σερβιρίσματος και κούπες, για να φτιάχνεις τα αγαπημένο χαρμάνι στο σπίτι ή στο γραφείο.

Αν όμως επιθυμείς, μπορείς να καθίσεις αναπαυτικά στο μοντέρνο, ζεστό και όμορφο περιβάλλον του και να χαλαρώσεις απολαμβάνοντας τον αγαπημένο σου καφέ, παρέα με αλμυρές και γλυκές προτάσεις.

Σημείωσε, τέλος, ότι διαθέτει και υπηρεσία take away για όσους είναι βιαστικοί.

(22510011) Λεωφ. Σταυρού 74, Λευκωσία & (24400785) Λεωφόρος Μακαρίου Γ΄ 16Δ, Λάρνακα. Διαθέτει υπηρεσία delivery.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ