Παντρεμένοι με παιδιά: Νέο spin off για μιας από τις καλύτερες σειρές των 90s

Article featured image
Article featured image

Σχεδόν δύο δεκαετίες μετά την ανεπανάληπτη σειρά «Παντρεμένοι με παιδιά» τα μέλη της πιο δυσλειτουργικής οικογένειας συναντήθηκαν ξανά. Αφορμή, βράβευση της Katey Sagal (δηλαδή της Πέγκι) η οποία τιμήθηκε την Τρίτη με ένα αστέρι στο Hollywood Walk of Fame για την μακρόχρονη και επιτυχημένη καριέρα της, ενώ υπάρχει και μια ακόμα εξέλιξη.

 

 

Συγκεκριμένα, θα προβληθεί ένα νέο spin off που θα περιστρέφεται γύρω από τη ζωή του μεσήλικα πλέον Bud Bundy.

Δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για την υπόθεση, εκτός από ότι η νέα σειρά θα παρουσιάζει την ζωή του Bud, ο οποίος πλέον θα αντιμετωπίζει την εμμονή του με το σεξ μέσω ομαδικής θεραπείας, με κάθε επεισόδιο επικεντρωμένο σε μια πτυχή της παθολογίας του ψυχαναγκασμού.

Δεν ακούγεται και τόσο ενδιαφέρον, αλλά ούτε οι ιστορίες του «παντρεμένοι με παιδιά» ήταν αστείες, πριν τις δούμε ζωντανά μέσα από τους συναρπαστικούς διαλόγους και τους καταπληκτικούς ηθοποιούς που γκρέμισαν όλους τους κανόνες των sitcom.

Ποιος μπορεί αλήθεια να ξεχάσει αυτή τη σειρά που αποτέλεσε μια από τις πρώτες σειρές του καναλιού Fox, κρατώντας μάλιστα για 11 σεζόν, από το 1987 μέχρι το 1997;

 

Η βράβευση της Sagal


Πηγή: LIFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ