Η ταράτσα, τα νιάτα, οι θεατές και το κρασί [Heights]

Article featured image
Article featured image

Το μονόπρακτο της Amy Fox, «Heights», που ο Ανδρέας Αραούζους παρουσίασε σε μια νεανική, σύγχρονη παράσταση πριν από περίπου ένα χρόνο, επανέρχεται φέτος στην πρωτότυπή του έκδοση στην Αγγλική!

Είναι αργά το βράδυ. Στην ταράτσα ενός κτιρίου της Νέας Υόρκης, η Ίζαμπελ δεν μπορεί να κοιμηθεί. Συναντά για πρώτη φορά τον Άλεκ, ο οποίος ετοιμάζεται για ένα ρομαντικό δείπνο. Ανοίγουν μια συζήτηση για τις ανάγκες του καθενός να παραμείνει μόνος σε εκείνη την ταράτσα. Διαφωνούν, διεκδικούν, συμβουλεύεουν, ακόμα, ο ένας τον άλλον. Με την είσοδο του Τζόναθαν, του αρραβωνιαστικού της Ίζαμπελ, οι ισορροπίες σε αυτό το πολύ ψηλό σημείο της πόλης κλονίζονται... Με τους Αλεξία Παρασκευά, David Δημητρίου και Ανδρέα Αραούζο.

Το έργο θα μεταφερθεί (αυτή τη φορά) στην ταράτσα του 1010 Hall στην παλιά Λευκωσία (Γράμμου 19, παράλληλος οδού Λήδρας, στο τέρμα, http://www.1010hall.com/), όπου θα δοθούν έξι παραστάσεις στις 2, 3, 4 και 9, 10, 11 Οκτωβρίου. Η είσοδος είναι €12 μαζί με το πρώτο ποτήρι κρασί ΑΗΣ ΑΜΠΕΛΗΣ. Το μπαρ ανοίγει στις 20.00 και η παράσταση αρχίζει στις 20.30. Περιορισμένες θέσεις. Κρατήσεις: alpha@alphasquare.com.cy ή 70001140. Πληροφορίες: http://www.alphasquare.com.cy/ και www.facebook.com/alphasquare.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ