«Back to Basics» [Νέα συλλογή Celio Φθινόπωρο/Χειμώνας ‘14]

Article featured image
Article featured image

Για τη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας ‘14, το Celio επικεντρώνεται στα βασικά και στην απλότητα, προσφέροντας στους άντρες μια ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα με «must have» κομμάτια.



H συλλογή εκπροσωπεί την κομψότητα και αποτελείται από τα απαραίτητα κομμάτια, τα οποία εμπλουτίζονται με πινελιές από υφάσματα υψηλής ποιότητας: δερμάτινα ή denim σακάκια, παλτά, chinos, πουκάμισα… Το μάλλινο παλτό αυτή την σαιζόν κλέβει την παράσταση και είναι ιδανικό για την πόλη. Φοριέται με τζιν, με chino ή με κοστούμι.

Για το Celio, το σακάκι αποτελεί βασικό κομμάτι της σαιζόν. Προσφέρεται σε μεγάλη γκάμα για διάφορες χρήσεις: σε συνδυασμό δύο υφασμάτων για ένα επίσημο look, φανελένια για ένα πιο κλασικό στυλ, και σε λεπτά υφάσματα, με ή χωρίς κουκούλα σε πολλά χρώματα, για καθημερινή χρήση.

Στο ίδιο πνεύμα, τα πλεκτά είναι ραμμένα με μαλακά υφάσματα, απλά ή με ξεβαμμένα σχέδια. Για μια πιο αυθεντική πινελιά, το Celio επικεντρώνεται στα denim με γυρισμένο ρεβέρ, που είναι απαλά, αλλά συγχρόνως ανθεκτικά, χάρη στη δυνατή ύφανση και τα επιμελημένα τελειώματά τους.

Τέλος, το dress code αυτής της σαιζόν χαρακτηρίζεται από ένα διαχρονικό στυλ με smart casual, σύγχρονο vibe. Ακολουθούνται όμως οι κώδικες υψηλής ραπτικής: slim fit, εμφανείς ραφές, λεπτομέρειες με σατέν αντιθέσεις και κοστούμια από μαλλί.

 

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ CELIO:

The
Μall of Cyprus 1ος όροφος, τηλ. 22570300.

Λατσιά Λεωφ. Γιάννη Κρανιδιώτη 33, VLM Centre, τηλ. 22467261.

Λακατάμια Λεωφ. Μακαρίου 270, τηλ. 22443599.

MY MALL Λεμεσός, τηλ. 25821410.

Kings Avenue Mall Πάφος τηλ. 26222818.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ