Πάει κάτι στραβά… με το iPhone 6;

Article featured image
Article featured image

Όταν η Apple ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει το iPhone 6, το οποίο θα έχει την οθόνη 5,5 ιντσών, πολλοί φοβήθηκαν ότι η συσκευή θα είναι τόσο μεγάλη που δεν θα χωράει στην τσέπη τους.

 

Αυτό όμως δεν ισχύει αφού αυτό που φοβόντουσαν πολλοί δεν ισχύει. Μια χαρά χωράει. Συμβαίνει όμως κάτι άλλο, χειρότερο θα λέγαμε.

Σύμφωνα με το MacRumors, λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου «έξυπνου» τηλεφώνου, πολλοί χρήστες αναφέρουν πως είχαν βάλει το κινητό στην τσέπη τους και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να στραβώσει!

Μάλιστα, ένας χρήστης κατήγγειλε ότι το είχε στην τσέπη του παντελονιού του και οδηγούσε τέσσερις ώρες για να πάει σε έναν γάμο, στη συνέχεια πήγε στο γεύμα και στον χορό (συνολικά 18 ώρες) και μόλις έβγαλε το iPhone από την τσέπη του πρόσεξε πως αυτό είχε στραβώσει.

 



 

Σύμφωνα με το MacRumors το λύγισμα του iPhone 6 plus θα μπορούσε να ήταν αποτέλεσμα του μεγάλου μεγέθους του. Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που χρήστες κάνουν παράπονα ότι τα iPhone τους λυγίζουν. Πέρσι, σύμφωνα με αναφορές του Cult Of Mac, ορισμένοι χρήστες του iPhone 5s επίσης διαμαρτύρονταν ότι το τηλέφωνο λύγισε ενώ ήταν στην τσέπη τους.


Πηγή: Kool News

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ