Άγνωστοι αναλαμβάνουν να σας ξυπνήσουν [το νέο app που αντικαθιστά το ξυπνητήρι σας]

Article featured image
Article featured image

Εάν ανήκετε στην κατηγορία ανθρώπων που με δυσκολία και δυσανασχέτηση ξυπνούν μετά το πέμπτο snooze, με αποτέλεσμα να αργοπορείτε στη δουλειά σας, η εφαρμογή αυτή σίγουρα σας ενδιαφέρει.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η «Wakie» είναι δωρεάν για όλους τους τύπους android kai iPhone και η λειτουργία της είναι εύκολη και παιχνιδιάρικη. Απλά καταχωρείτε τον αριθμό του τηλεφώνου σας και άγνωστοι αναλαμβάνουν να σας ξυπνήσουν.

Σας δίνεται η επιλογή να ενταχθείτε είτε στους «Wakies», αυτούς δηλαδή που αναλαμβάνουν να ξυπνούν τους υπόλοιπους, είτε στους «Sleepyheads» που κοιμούνται και πρέπει να ξυπνήσουν.

Τα στοιχεία σας δεν κινδυνεύουν να διαρρεύσουν, καθώς υπάρχει διαβεβαίωση ότι ο χρήστης θα παραμείνει ασφαλής και ανώνυμος ενώ η εφαρμογή απαγορεύει την κοινοποίηση των τηλεφώνων των μελών της.

Σύμφωνα με τον δημιουργό της εφαρμογής Hrachik Adjamian, οι κλήσεις διαρκούν μόλις ένα λεπτό, προκειμένου να αποφευχθούν οι «άβολες συζητήσεις», και πρόκειται ουσιαστικά για «μια ευχάριστη και φιλική κοινότητα ανθρώπων».

«Είναι ένας νέος τρόπος για να ξυπνάς, φτιαγμένος ειδικά για εκείνους που μισούν τον χαρακτηριστικό ήχο ενός ξυπνητηριού. Όταν χρησιμοποιείς το Wakie ξεκινάς την ημέρα σου με χαμόγελο» αναφέρει ο Adjamian.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ