Τεράστια ποικιλία γαλλικών κρασιών από σήμερα στα Lidl

Article featured image
Article featured image

Από σήμερα, 2 Οκτωβρίου, τα ράφια των καταστημάτων της Lidl είναι γεμάτα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, με γαλλικά κρασιά. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ποικιλία εκλεκτών γαλλικών κρασιών που έχει φέρει ποτέ στο νησί η γνωστή υπεραγορά!

 

«Είναι με μεγάλη μας χαρά που παρουσιάζουμε μια τόσο πλούσια συλλογή κρασιών από μια χώρα ορόσημο για την παγκόσμια οινοποιία, τη Γαλλία. Μέσω αυτής της ενέργειας, η Lidl συστήνει σε όλους τη γαλλική οινοπαραγωγή φέρνοντας μια πλούσια κάβα που δεν θα αφήσει κανέναν μας ασυγκίνητο» επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κος Χρυσοβαλάντης Καραγιάννης, Διευθυντή Lidl Κύπρου.

Ακόμα, ο βραβευμένος σομελιέ Ηρακλής Χριστοφόρου, σε μια σύντομη παρουσίαση, αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά των γαλλικών κρασιών, δίνοντας πρακτικές συμβουλές για το πώς μπορούμε να επιλέγουμε και να απολαμβάνουμε καλύτερα ένα καλό κρασί.

Ξηρά, ημίγλυκα, κόκκινα, λευκά, ροζέ, όλα αποτελούν αναμφίβολα εξαιρετικές προτάσεις για κάθε γεύμα και προτίμηση, ικανοποιώντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές. Ανακαλύψτε την εξαιρετική τους ποιότητα, που είναι «βγαλμένη» από εκλεκτούς αμπελώνες της Γαλλίας και απολαύστε τη γεύση και τα αρώματά τους!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ