Βάλτου ρίγανη με νέες γευστικές αφίξεις

Article featured image
Article featured image

Με νέες γευστικές αφίξεις και επέκταση ωραρίου λειτουργίας ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον φετινό χειμώνα το «Βάλτου Ρίγανη – Σουβλακοπωλείο», το οποίο άνοιξε πρόσφατα στην πρωτεύουσα.  

Ξεκίνησε αφήνοντάς μας τις καλύτερες εντυπώσεις, τόσο με τις εμπνευσμένες, γνήσιες ελληνικές συνταγές του, όσο και με τον υπέροχο χώρο του. Τώρα συνεχίζει δυναμικά, αφού έχει βαλθεί να μας μυήσει στα μυστικά του καλού, σπιτικού φαγητού.

Έτσι, λοιπόν, ξεκινώντας από τις 12 Οκτωβρίου, στο ήδη υπέροχο μενού του «Βάλτου Ρίγανη» θα περιλαμβάνονται και δύο διαφορετικά, «παραδοσιακά» πιάτα ημέρας: ένα μαγειρευτό κι ένα όσπριο. Παράλληλα, από την ίδια ημερομηνία, επεκτείνεται και το ωράριο λειτουργίας του, αφού πλέον θα είναι καθημερινά ανοιχτό από νωρίς το μεσημέρι.

Από τα τέλη του Οκτώβρη, οι επισκέπτες του θα μπορούν να απολαμβάνουν και νοστιμότατο γλυκό ημέρας, ενώ από τον Νοέμβριο -και καθ' όλη τη διάρκεια του χειμώνα- οι λάτρεις της σούπας θα μπορούν να χαίρονται, αφού στο μενού θα προστεθούν και θρεπτικότατες σούπες ημέρας.

Με ολόφρεσκα υλικά και μπαχαρικά από τον κήπο των ιδιοκτητών του, αλλά και το μεράκι του σεφ, το φιλόξενο στέκι ετοιμάζει καθημερινά μοναδικές γεύσεις, σε έναν ιδιαίτερα προσεγμένο χώρο, με φιλική εξυπηρέτηση και σωστές τιμές.

Με όλα αυτά, ένα είναι σίγουρο: το «Βάλτου Ρίγανη» ήρθε για να μείνει!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ