Ετοιμάζει ο Μάριος νέο κόμμα;

Article featured image
Article featured image

Μεταξύ άλλων, κατά τη, διάρκεια της παρουσίας του στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο», ο πρώην Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Μάριος Κάρογιαν, ξεκαθάρισε ότι ΔΕΝ είναι στις σκέψεις του η δημιουργία νέου κόμματος… τουλάχιστον επί του παρόντος.

 

Αφού διευκρίνισε λέγοντας μας πως δεν πολιτεύεται ούτε στη βάση της πικρίας, απογοήτευσης ή πείσματος και πως ο τόπος χρειάζεται τη σοφία όλων, πρόσθεσε «έχω δεχτεί πολλά κτυπήματα κάτω από τη μέση, όμως το ψέμα έχει κοντά ποδάρια». «Που να βρεις 100 πώματα να κλείσεις 1000 στόματα» είπε, διευκρινίζοντας ότι «χτυπούν συνήθως τα καρποφόρα δέντρα γιατί αν ήσουν ξερό, θα σε έκοβαν».

Σε σχέση με την απόφαση του στελέχους του ΔΗΚΟ και συνεργάτη του, Κίκη Θεοδότου, για δημιουργία του Κινήματος «Ενεργοί Πολίτες», ο κ. Κάρογιαν εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του καθώς, όπως είπε, τέτοια στελέχη, που έδωσαν ζωή στο κόμμα, δεν αξιοποιήθηκαν από το κόμμα.

«Δεν είναι στις προθέσεις μου η δημιουργία νέου κόμματος επί του παρόντος» είπε. Στόχος του, πρόσθεσε, είναι το ΔΗΚΟ να αγκαλιάσει περισσότερο κόσμο, ανέντακτους και να είναι σταθερό σε αρχές για εκσυγχρονισμό της κοινωνίας».

Μ’ αυτά και μ’ αυτά ο κύριος Κάρογιαν μας έπεισε ότι δεν θα δημιουργήσει νέο κόμμα.

 


Πηγή: Sigmalive / Σίγμα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ