Women Like sex toys!

Article featured image
Article featured image

Με αφορμή την ανακάλυψη ενός νέου δονητή, ο οποίος τις τελευταίες μέρες έγινε viral στα social media, τόσο για το σχήμα του (αφού μοιάζει με alien) όσο και για το γεγονός ότι βρίσκει το σημείο G (ή τουλάχιστον αυτό διαφημίζουν), αναρωτιόμαστε αν τέτοια βοηθήματα έχουν χρηστική αξία και αν τελικά χρησιμοποιούνται ευρέως ή όχι.

Τα τελευταία χρόνια η βιομηχανία ερωτικών βοηθημάτων γνωρίζει άνθηση, ενώ έρευνες έχουν δείξει ότι τουλάχιστον 6 στις 10 γυναίκες έχουν πειραματιστεί στο σεξ με κάποιο sex toy. Σύμφωνα, μάλιστα, με έρευνα που πραγματοποίησε σε Αγγλία και ΗΠΑ μεγάλη εταιρεία ερωτικών βοηθημάτων, 2 στις 10 γυναίκες χρησιμοποιούν ψεύτικα ανδρικά μόρια για να ικανοποιηθούν, τουλάχιστον μια φορά τη βδομάδα. Ένα 60% των γυναικών του δείγματος της έρευνας, δήλωσαν επίσης ότι ενίοτε, μαζί με το σύντροφό τους έχουν χρησιμοποιήσει και δονητή για μεγαλύτερη ικανοποίηση.

Καλά κρυμμένο «μυστικό»

Σχεδόν οι μισές γυναίκες (48%), ηλικίας 16 μέχρι 60 χρονών, έστω μια φορά στη ζωή τους έχουν γευτεί την ηδονή που προσφέρει ένα τέτοιο παιχνίδι, ενώ το 80% των γυναικών που είχαν σχέση κατά την περίοδο της έρευνας, καλού-κακού είχαν κρυμμένο στο συρτάρι του κομοδίνου και έναν πλαστικό «φίλο».

Στην υπηρεσία της ιατρικής

Ενώ ο δονητής ανακαλύφθηκε αρχικά για ιατρικούς σκοπούς -εμφανίστηκε, μάλιστα, μια δεκαετία πριν από το ηλεκτρικό σίδερο και 9 χρόνια πριν από την ηλεκτρική σκούπα-, σήμερα φτάσαμε στο σημείο να ξοδεύονται παγκοσμίως κοντά στα 13 δισεκατομμύρια ευρώ για την αγορά τέτοιων παιχνιδιών για ενήλικες. Όσα, δηλαδή, χρειάζεται η Κύπρος για να εξέλθει της ύφεσης. Κι αν αναρωτιέστε ποιοι ήταν αυτοί οι ιατρικοί λόγοι, για την ιστορία να πούμε ότι ο πρώτος δονητής χρησιμοποιήθηκε σε ψυχιατρικές κλινικές για τη θεραπεία της γυναικείας υστερίας…


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ