Αναβολή «Φεστιβάλ Κλασικού Αυτοκινήτου Κύπρου»

Article featured image
Article featured image

Η Οργανωτική Επιτροπή του «Φεστιβάλ Κλασικού Αυτοκινήτου Κύπρου», με λύπη ανακοινώνει την αναβολή της εκδήλωσης η οποία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή, 12 Οκτωβρίου, μεταξύ 11.00 και 17.00, στη νεκρή ζώνη, παρά το ξενοδοχείο Λήδρα Πάλας στη Λευκωσία.

 

Η απόφαση αυτή ελήφθη λόγω των ανησυχιών που εκφράστηκαν από πολλούς ιδιοκτήτες κλασικών αυτοκινήτων που θα συμμετείχαν στην εκδήλωση καθώς και μέλη του κοινού, σχετικά με την ασταθή και τεταμένη πολιτική κατάσταση και το κλίμα αυτής της περιόδου, το οποίο θα επηρέαζε αρνητικά την επιτυχή διοργάνωση του Φεστιβάλ.

Ως εκ τούτου, η Επιτροπή αποφάσισε να αναβάλει την εκδήλωση μέχρις ότου οι εξελίξεις επιτρέψουν σε όλα τα εμπλεκόμενα μέρη να αισθάνονται αρκετά άνετα, ότι το Φεστιβάλ θα επιτύχει τους στόχους του, σε μια ατμόσφαιρα συνεργασίας και αμοιβαίας κατανόησης, από ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον συνδιοργανωτή μας το «Σπίτι της Συνεργασίας», τους υποστηρικτές μας, το «Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ)» και το «Τουρκοκυπριακό Εμπορικό Επιμελητήριο (KTTO)», καθώς και τους κους Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη και Μεχμέτ Χαρμαντσί. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλες τις εταιρείες που δεσμεύτηκαν για να παρέχουν υπηρεσίες υποστήριξης για την εκδήλωση.

Θα θέλαμε, τέλος, να εκφράσουμε την απογοήτευσή μας για τις εξελίξεις προς τις δύο οργανώσεις που αποφασίσαμε να υποστηρίξουμε, το «Hope for Children» UNCRC Policy Center και το «SOS Children’s Village» και να ανανεώσουμε τη δέσμευσή μας για υποστήριξη των σκοπών τους με την νέα ημερομηνία της εκδήλωσης.

Από την Οργανωτική Επιτροπή


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ