Πάει για το διπλό η Κύπρος [και ο Γκάρεθ Μπέιλ κάνει δηλώσεις]

Article featured image
Article featured image

Μπορεί η Κύπρος να στάθηκε άτυχη την προηγούμενη Παρασκευή και να μην πήρε έστω ένα βαθμό στο ματς με το Ισραήλ, στο κατάμεστο «ΓΣΠ», παρά το γεγονός ότι είχε πολύ καλή εμφάνιση με κλασσικές ευκαιρίες, εντούτοις την ίδια ώρα, σε ένα άλλο κατάμεστο στάδιο, το «Cardiff City Stadium», η Ουαλία άφηνε δύο βαθμούς.

 

Οπότε, το αποψινό ματς στην Ουαλία θεωρείται ως εξαιρετικά σημαντικό και για τους αντιπάλους μας. Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του super star της Ρεάλ Μαδρίτης Γκάρεθ Μπέιλ.

 



 

«Πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς απέναντι στην Κύπρο. Πάμε στο παιχνίδι με την Κύπρο με αυτοπεποίθηση αλλά θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Ας ελπίσουμε ότι μπορούμε να μαζέψουμε ξανά τον κόσμο στο γήπεδο τη Δευτέρα και να τους κάνουμε περήφανους παίρνοντας τους τρεις βαθμούς».

Στα χαρτιά, η Ουαλία είναι το φαβορί. Άλλωστε, το γεγονός και μόνο ότι στελεχώνεται κυρίως με ποδοσφαιριστές της Πρέμιερ Λίγκ, της δίνει σίγουρα ένα σημαντικό πλεονέκτημα.

Στο ποδόσφαιρο όμως δεν κερδίζει πάντοτε ο θεωρητικά πιο δυνατός και αυτό το αποδείξαμε στο πρώτο παιχνίδι με την Βοσνία, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας μια ομάδα πολλών εκατομμυρίων που είχε παίξει μάλιστα στο πρόσφατο μουντιάλ. Αυτό θα πάμε να κάνουμε και τώρα.

Σήμερα, στις 21.45, στο Κάρντιφ, οι διεθνείς επιβάλλεται να παρουσιαστούν πανέτοιμοι, κάνοντας άλλη μία εκτός έδρας υπέρβαση κόντρα στην Ουαλία, έτσι ώστε να αποδράσουν με βαθμολογικό κέρδος.

Πάντως, ο Πάμπος Χριστοδούλου, μετά το παιχνίδι με το Ισραήλ, πέραν της τακτικής δούλεψε αρκετά και στο ψυχολογικό κομμάτι προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να τονίσει στους ποδοσφαιριστές μας ότι όλα εξακολουθούν να είναι ανοικτά.

Μοναδικός «απών» για απόψε θα είναι ο Γιωργαλλίδης ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, οπότε κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Τάσος Κίσσας.

Στο πλευρό της Εθνικής Κύπρου θα βρεθούν απόψε γύρω στα 1500 άτομα, αφού τόσα είναι τα εισιτήρια που μας αναλογούν.

Το αποψινό παιχνίδι της Εθνικής Κύπρου εντάσσεται στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Β’ ομίλου της προκριματικής φάσης του Euro 2016.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ