Η μοναξιά... κάνει «Τραμπάλα» στο θέατρο Ένα

Article featured image
Article featured image

Το δράμα του Ουίλιαμ Γκίμπσον «Το παιχνίδι της μοναξιάς» με τους Μιράντα Νυχίδου και Χάρη Αριστείδου, σε σκηνοθεσία Χάρη Θεοχάρους, παρουσιάζεται το Νοέμβριο στο Θέατρο Ένα.

Πρόκειται για ένα θεατρικό δρώμενο-σπουδή πάνω στη μοναξιά που βιώνει ο άνθρωπος στις μεγαλουπόλεις του σήμερα και του χτες. Ένα έργο τρυφερό, που δίνει αφορμές στον καθένα να θυμηθεί μικρές προσωπικές στιγμές που άλλαξαν για πάντα τη ζωή του. Η μοναξιά παίζει μαζί μας ένα παιχνίδι, με αβέβαιη κατάληξη, όπως ακριβώς και το παιχνίδι στην τραμπάλα. Πότε είσαι πάνω και πότε κάτω. Όσο όμως, μένεις πάνω στην τραμπάλα, συνεχίζεις να παίζεις.

Στην ιστορία κυριαρχεί η μοναξιά και πρωταγωνιστούν δύο μοναχικά άτομα που συναντήθηκαν ένα απόγευμα φθινοπώρου στη Νέα Υόρκη, «για να δουν κάποιο θέατρο και να φάνε τη νύχτα μαζί». Ο φόβος της μοναξιάς θα οδηγήσει τον Τζέρυ και την Γκτιλ τον ένα στην αγκαλιά του άλλου. Μαζί θα ζήσουν ένα ολόκληρο χρόνο πολεμώντας τη μοναξιά, κάνοντας ένα ταξίδι αυτογνωσίας, προσπαθώντας ν’ ανακαλύψουν ο ένας στο χνώτο του άλλου πως δεν είναι πια μόνοι. «Οι αγάπες, ξέρεις τελειώνουν, όταν πια δεν θυμάσαι μυρωδιές».

Παραστάσεις: 4, 5, 6 Νοεμβρίου, Θέατρο Ένα, Λευκωσία & 12, 13, 14 Νοεμβρίου, Θέατρο Ένα, Λεμεσός,. Όλες οι παραστάσεις αρχίζουν στις 20.30. Εισιτήρια: €10 και €5. Κρατήσεις και πληροφορίες στο τηλ. 96297278.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ