Σεξομολογήσεις #83: Με εγγλέζο φορ γκαντς σέικ;

Article featured image
Article featured image

Tipster μου, γεια σου και που μένα. Ελπίζω να το δεις σύντομα γιατί κολάζουν με δαμέσα.

Είμαι πρωτοετής φοιτήτρια στην Αγγλία. Το λοιπόν, για να σε βάλω μες το εγγλέζικο το κλίμα.

Εμπήκα σε ένα που τα societies (και τι το έθελα). Έχει ωραία μωρά (2 με 4 χρόνια πιο μεγάλοι μου), δεν έχω παράπονο! Και καλά παιδιά, δε λέω, να κόψουν και κουβεντούλα, να μου γκίξουν και λίγο μες το club που πάμε τις νύχτες μας. Άσε που έχει και ένα που μου είπε στα μούτρα ότι του αρέσκω, αλλά δεν με τραβά. Οι Εγγλέζοι εν τέλια για να ‘ναι. Μαρθακομένοι να το πω, ανώριμοι, αμπάλατοι, της μιας νύχτας... Εν έχει ένα σωστό τζέντλεμαν, σοβαρό. Τις προάλλες έστειλε μου ένας να πάμε για ποτό, στέλλω την άλλη μέρα για να πάμε και ούτε μια πούστικη απάντηση. Να τον παραιτήσω και κανεί; Oξά να ξαναπροσπαθήσω μετά που λλίο καιρό; Εν η αλήθκεια αν και εν μου απάντησε είμαι λλίο κολλημένη. Στέλλω άλλου, ούτε πάλε. Θκιο ως τωρά, βουβός κινηματογράφος. Μα ε να τους παρακαλώ; Που την μιαν όμως κολάζουν με. Το πρόβλημα μου λοιπόν ένει, πως θα τους προσεγγίσω και να προχωρήσω άμα εν προχωρούν; Να τους δώκω χρόνο; Πως λειτουργούν οι Εγγλέζοι για να πατήσω το κουμπί; Δεν τους καταλάβω, πότε εν σοβαροί και πότε όι. Που τη μια, μια κορούδα μιτσικουρτού όπως τα κρύα τα νερά, εν θέλω να την πατήσω με κανένα και ύστερα να φει και να με αφήκει. Έχουμε και λίγη αξιοπρέπεια. Να τους παραιτήσω και κανεί; Οξά να δώκω του εαυτού μου λλίο chance πέρκει βρεθεί κανένας normal; Αφήνω το πάνω σου tipster μου.

Μαρία

 

Ουφου μωρέ Μαρία και εσύ! Τι καΰλα είναι αυτή; Αμάν αμάν και μάνι μάνι να βρούμε κάποιον; Πνάσε μάνα μου. Ακόμη την έκθεση του Malevich στην Tate δεν πήγε να δεις, αλλά τον Εγγλέζο θέλεις να τονε καβαντζώσεις; Δεν λειτουργούν έτσι μερικά πράγματα!

Άκου με και άκου με καλά, οι Εγγλέζοι δεν είναι νορμάλ φάρα. Το χιούμορ, η συμπεριφορά και οι προτιμήσεις τους είναι τελείως διαφορετικές από τις δικές μας. Ο τρόπος που εκφράζονται, φλερτάρουν, γουστάρουν, την πέφτουν και εγκαταλείπουν, διαφέρει από τον δικό μας, όσο δεν φαντάζεσαι. Μην έχεις τη συμπεριφορά της Κυπριοπούλας στα Λάνταν γιατί ούτε χαΐρι, αλλά ούτε και χαρά στα σκέλια σου δεν πρόκειται να δεις.

Αν θέλεις κατά τη διάρκεια των σπουδών σου, να γνωρίσεις έναν σωστό gentleman θα δυσκολευτείς. Το να βρει μια γυναίκα νορμάλ κατά τη διάρκεια των σπουδών της ένα πριγκιπόπουλο, έγινε μια φορά στην ιστορία την ακαδημαϊκής ζωής της Αγγλίας, προ δεκαετίας. Δεν θα υπάρξει άλλη Kate μανίτσα μου γιατί μας τέλεψαν οι Williams.

 

Αν θέλεις να με ακούσεις, απόλαυσε το Λονδίνο. Κάνε τις παρέες σου και βγες. Πήγαινε για ποτό, σε εκθέσεις, θέατρο, μάθε το Λονδίνο παθκιά παθκιά. Τα κουλ τυπάκια δεν τα έχουν μαντρωμένα στα societies ιμίσhi μου! Οι βλαχομπαρόκ γκόμενοι που θέλουν να ψωνίζουν ξαναμμένες φοιτήτριες συχνάζουν στα societies. Ζεις στην πιο ενδιαφέρουσα και ζωντανή μεγαλούπολη της Ευρώπης, περιορίζεις το γκομενικό σου πεδίο στα societies και αναρωτιέσαι τι πάει χι; Μαράκι μου φέρε το νου σου μάνα μου. Στο Λονδίνο είσαι και όχι στο Λύκειο Κύκκου ‘Α, νο οφένς.

Ζήσε το Λονδίνο. Μην αφήσεις το Λονδίνο να σε απαυτώσει.

Υ.Γ. Τόσες φάρες, με εγγλέζο φορ γκαντς σέικ;

 

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο mail sextalk@cityfreepress.com.cy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ