Έκκληση προς Κύπριους να επισκεφθούν χειμώνα την Αγία Νάπα

Article featured image
Article featured image

Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Γιάννης Καρούσος, καλεί όλους τους Κύπριους να επισκεφθούν το χειμώνα την Αγία Νάπα και την ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου όπου μπορούν να εκμεταλλευθούν τις χαμηλές τιμές που προσφέρουν τα ξενοδοχεία που θα παραμείνουν ανοικτά.

 

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος «Η Αγία Νάπα προβαίνει σε διάφορες κινήσεις προκειμένου να προσελκύσει εγχώριο τουρισμό δεδομένου ότι έχουμε «χτιστεί» πάνω στον εγχώριο τουρισμό και πρέπει να τον σεβόμαστε και να τον τιμούμε».

«Απευθύνουμε έκκληση στους Κύπριους να επισκεφθούν κατά τη διάρκεια του χειμώνα την Αγία Νάπα και ευρύτερα την ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, να ανακαλύψουν μέσω των πολύ χαμηλών τιμών που προσφέρουν τα ξενοδοχεία την άλλη όψη της Αγίας Νάπας όπως τα πάρκα γλυπτικής, τους κακτόκηπους που δημιουργούνται, τα μουσεία αλλά και τα διάφορα εκθέματα και δραστηριότητες που ετοιμάζονται αυτό το διάστημα» τόνισε ο κ. Καρούσος.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο της Αγίας Νάπας κάθε χρόνο παραμένουν ανοικτά για το χειμώνα περίπου 20 -22 ξενοδοχεία στην περιοχή.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ