Σεξομολογήσεις #86: Να δώκω πάνω του;

Article featured image
Article featured image

Γεια, είμαι 16 χρονών και αρέσκει μου ένας μιτσής που το σχολείο. Αλλά γαμώτο εν ξέρω πως να το πλησιάσω. Ντα εν είμαι και καμιά θεογκόμενα αλλά ούτε τέλια κάσσια. Φίλους του εν ξέρω κανένα γιατί είναι και ένα χρόνο πιο μεγάλος μου. Και τέλος πάντων χρειάζομαι βοήθεια για να τον πλησιάσω! Βασικά, μια φίλη μου είπε μου να διώ πάνω του και να σύρω και κανένα χαμόγελο αλλά ντα εν το πολοδοκιμάζω να μεν φαίνουμαι όπως το αππωμένο! Αυτά. Ένεν ανάγκη να το δημοσιεύσεις!

Ευχαριστώ πολύ φιλάκια xxx

 

Προφανώς και δεν θα τα δημοσιεύσω. Μου πήρε και ένα κάρτο να καταλάβω τι γράφεις. Από τα ορθογραφικά λάθη και τις ασυνταξίες δεν καταλάβαινα τίποτις. Μα τι σκατά σας μαθαίνουν στα σχολεία πιον;

Θα σου έλεγα να τους στείλεις κανένα μήνυμα, αλλά παίζει να μην καταφέρει να το διαβάσει.

Δεν κατάλαβα από που και ως που θα φανείς «αππωμένη» αν πέφτεις πάνω του και του χαμογελάσεις, αλλά ούτε αυτό είναι της παρούσης.

Ούφου τι να σου πω; Εγώ θα μάθαινα πράγματα για αυτόν. Τι του αρέσει, τι ομάδα είναι, που συχνάζει, ποια είναι τα ενδιαφέροντά του, μουσική, ταινίες, αθλήματα, χόμπι, από που κρατάει η σκούφια του που λέει ο λόγος. Θα φρόντιζα να με βλέπει «όλως τυχαίως» συνέχεια μπροστά του και κάποια στιγμή που μοιραία θα μιλούσαμε -του πούστη, στις πόσες φορές να με δεις εκεί που συχνάζει και να μην τσατίσει να μιλήσουμε;- θα άνοιγα μια συζήτηση για κάτι που ξέρω πως τον ενδιαφέρει. Αυτό θα έκανα.

Ακούγεται χειρότερο από ότι είναι. Δεν θα ανακρίνεις φίλους και γνωστούς, ούτε θα τον παρακολουθείς οσάν και είσαι ψυχάκιας, ούτε θα εμφανίζεσαι φάντης μπαστούνι όπου πάει. Απλά θα ενδιαφερθείς να μάθεις και θα αυξήσεις τη συχνότητα που εμφανίζεσαι στα μέρη που συχνάζει -εννοείται όχι μόνη σου.

Αν δεν λάβει περιοριστικά μέτρα εναντίον σου, έχει πιθανότητες να γνωριστείτε και ενδεχομένως να παιχτεί κάτι. Αυτό εξαρτάται από εσένα. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα επί τούτου.

Υ.Γ. Μπορείτε να διαβάζετε και μαζί ή να σε βοηθάει, πέρκειν μου αποκτήσεις κίνητρο να μάθεις ορθογραφία, θέλεις και γκόμενο, πανάθεμά σε!



Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο mail sextalk@cityfreepress.com.cy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ