Στο Klok anticafe πίνεις, τρως, περνάς καλά και πληρώνεις... με την ώρα

Article featured image
Article featured image

Μια νέα, διαφορετική εμπειρία στην απόλαυση του καφέ, έρχεται να δώσει ο νέος, πολύχρωμος χώρος του «Klok anticafé» στη Λευκωσία.

 

Και αυτό το αντιλαμβάνεσαι με το που θα πατήσεις κιόλας πόδι! Ο χώρος είναι τόσο πρωτοποριακός και διαφορετικός σχεδιαστικά, που πραγματικά σε χαλαρώνει και σε προ(σ)καλεί να απολαύσεις το ρόφημά σου. Και το πιο σπουδαίο δεν σ’ το είπα ακόμη! Πληρώνεις μόνο €3 ανά ώρα, για όσο παραμείνεις στο χώρο, έχοντας στη διάθεσή σου δωρεάν και απεριόριστη ποσότητα καφέ, γλυκών και σνακ.

Πρόκειται για ένα χώρο που απευθύνεται σε όλους και ανταποκρίνεται σε κάθε επιθυμία! Είτε είσαι εργαζόμενος, φιλοξενώντας σε στο μεσημεριανό σου διάλειμμα (μπορείς ακόμα και να πάρεις μαζί σου το μεσημεριανό σου και να το απολαύσεις στο χώρο του Klok), είτε είσαι φοιτητής, παρέχοντάς σου ειδικά πακέτα για να περνάς εκεί απεριόριστο χρόνο, είτε, τέλος, είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, προσφέροντάς σου την κάρτα ημέρας, με την οποία τα απολαμβάνεις όλα (ελεύθερη πρόσβαση, απεριόριστα ροφήματα, σνακ και γλυκά, με μόνο €12).

 

Επίσης προσφέρεται ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο καθώς και δωρεάν υπηρεσίες εκτύπωσης και σύνδεσης σε σαρωτή (scanner). Μπορείς ακόμα, να αφήσεις το σερφάρισμα και να επιδοθείς στο διάβασμα, καθώς στο χώρο θα βρεις και μια μικρή βιβλιοθήκη, ή να ριχτείς στη μάχη των επιτραπέζιων παιχνιδιών μαζί με τους φίλους σου.

 

Αργά το απόγευμα, τα φώτα χαμηλώνουν και το Klok cafe μετατρέπεται σε ένα χώρο έτοιμο να φιλοξενήσει τα βράδια σου και να σε χαλαρώσει με κρασί και μουσική (ναι, και το κρασί μπορείς να το πάρεις εσύ μαζί σου από το σπίτι ή την αγαπημένη σου κάβα).

 

Το Κlok anticafe, τέλος, μπορεί να φιλοξενήσει στο χώρο του το πάρτι σου, μια ειδική εκδήλωση για τους συνεργάτες σου, φέρνοντας ακόμη και τα δικά σου φαγητά ή συνοδευτικά ή επιλέγοντας από το μενού του, σε πολύ χαμηλές τιμές.

 

(99423676) Νίκης 4, Λευκωσία. Ανοικτό καθημερινά Δ-Κ 09.00-01.00. Βρες στο ακόμα και στο Facebook.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ