Οι επιτυχίες του σέξι 29χρονου Σουηδού υπουργού στην Τουρκία

Article featured image
Article featured image

Ντελίριο ανάμεσα στον τουρκικό πληθυσμό του Twitter έχει προκαλέσει ο σέξι 29χρονος υπουργός υγείας της Σουηδίας Γκάμπριελ Γουίκστρομ.

 «Κατά τη διάρκεια ενός γεύματος με τον υπουργό της Τουρκίας Μεχμέν Καπλάν, του ζήτησα να με βοηθήσει να γράψω ένα σύντομο μήνυμα στα τουρκικά. Από εκείνη τη στιγμή το twitter μου απογειώθηκε» αναφέρει ο Γουίκστρομ, ο οποίος είδε μέσα σε λίγες μέρες τους followers του στο Twitter να εκτοξεύονται από 2.000 σε 25.000!

Όλα ξεκίνησαν όταν κάποιος Τούρκος με πολλούς followers έκανε μια ανάρτηση με αναφορά στον Σουηδό υπουργό, με αποτέλεσμα ο Γουίκστρομ να αποκτήσει ξαφνικά πολλούς followers από την Τουρκία. Θέλησε, λοιπόν, να τους ευχαριστήσει στη γλώσσα τους. Ετσι, ζήτησε από τον ομόλογό του Τούρκο υπουργό υγείας να τον βοηθήσει να γράψει κάτι στο twitter. Και έγραψε, χωρίς να περιμένει τι πρόκειται να ακολουθήσει:

«Καλώς ήλθατε και ευχαριστώ τους followers μου στην Τουρκία». Μπορεί να μην ήταν το πιο έξυπνο ή ρομαντικό μήνυμα, αλλά ήταν αρκετό για να προκαλέσει θύελλα.

Μέχρι τώρα, το tweet έχει 8.821 retweets και 17.906 favorites, ενώ οι followers του έχουν ξεπεράσει τους 25.000!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ