«Ποιον θα σκότωνες πρώτα, τη μαμά ή τον μπαμπά;»

Article featured image
Article featured image

«Ποιον θα σκότωνες πρώτα, τη μαμά ή τον μπαμπά;», ήταν το θέμα της έκθεσης που κλήθηκαν να γράψουν τα παιδιά τάξης Δημοτικού στην περιοχή Σκαρμάνιο του Τορίνο στην Ιταλία.

Το σοκαριστικό θέμα της έκθεσης δεν ήταν όμως το μόνο, αφού οι δύο δασκάλες ηλικίας 58 και 60 ετών έκαναν και έναν ιδιαίτερο μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στους μικρούς μαθητές, λέγοντας πως σεξ είναι όταν «οι μπαμπάδες σας σταματούν στο φανάρι με το αυτοκίνητο και προσκαλούν τις πόρνες».

Η αποκάλυψη για τον περίεργο τρόπο με τον οποίο οι δύο δασκάλες πίστευαν ότι διαπαιδαγωγούν τα παιδιά  έγινε από την εφημερίδα του Τορίνο La Stampa, σύμφωνα με την οποία οι δύο γυναίκες καλούσαν τους μαθητές να απαντήσουν σε σοκαριστικές ερωτήσεις όπως αυτή της δολοφονίας των γονιών τους.

Σε όσα παιδάκια, σύμφωνα με την εφημερίδα, διαμαρτύρονταν ή σοκαρισμένα κοιτούσαν τις δασκάλες τους ανήμπορα να γράψουν, εκείνες αποκρίνονταν:

«Αργά ή γρήγορα ο μπαμπάς κι η μαμά θα πεθάνουν. Καταλάβετέ το. Θα υποφέρετε, αλλά θα περάσει».

Η διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της περιφέρειας σε ανακοίνωση έκανε λόγο για «εξαιρετικά σοβαρά περιστατικά», τονίζοντας πως ανάλογα επεισόδια δεν πρόκειται να επιτραπούν.

Οι δύο γυναίκες αναμένεται να βρεθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Σημειώνεται πως παρά τις σοκαριστικές αποκαλύψεις, υπάρχουν κάποιοι γονείς που τις υπερασπίζονται. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ