Piercing; Έχω πρόβλημα με το φίλο μου!

Article featured image
Article featured image

Tipster,

Έχω πρόβλημα με το φίλο μου. Σιχαίνεται το piercing μου. Τάχα τον ενοχλεί, ιμίσhιη μου φοβάται μη με πονέσει, άλλες φορές λαλεί μου πως σκέφτεται πως εν να πιαστεί πούποτε τζιαι θα τρέχουμε. Μα σίριουσλι ολάν; Προσπαθώ να του εξηγήσω αλλά εν καταλάβει. Εγώ εν θέλω να το φκάλω. Αρέσκει μου πολλά και το θεωρώ sexy. Θέλεις να μου δώσεις κανένα καλό επιχείρημα πέρκι πάψει να μου κουκκουφά τα αφκιά μου;

Μαρίλια.

Πού είναι το έρμο το piercing κορούδα μου; Στο στήθος σου ή πιο κάτω; Αυτή η μανία να μου αποκαλύπτετε τα εσώψυχά σας, αλλά να αποκρύπτετε σοβαρές και ιδιαίτερης σημασίας πληροφορίες, με ξεπερνά.

Οφείλω να σου πω πως για να σου απαντήσω, κάναμε ένα mini meeting στο γραφείο. Η Κάκια διατείνεται πως είσαι πολύ παρτάκιας και σκέφτεσαι μόνο την ευχαρίστησή σου. Πως αυτό το πράμα που έχεις στο πράμα σου ή στο «μπιζάκι» σου, μπορεί να προκαλεί ερεθισμό σε εσένα αλλά όχι στον άλλον τον άνθρωπο που νιώθει κάτι ξένο στη γλώσσα του ή πολύ κοντά στον «μπιμπίκο» του. Αν θέλεις να τους δώσεις ευχαρίστηση να βάλεις ένα piercing στη γλώσσα σου για να είστε και οι δύο χαρούμενοι και στα ίδια επίπεδα σεξουαλικής απόλαυσης.

Ο Μιχάλης από την άλλη, μου ζήτησε να σου μεταφέρω πως ή θα σώσεις τη σχέση ή το piercing. Αν δεν του αρέσει του ανθρώπου, δεν του αρέσει. Εν έσhιει θκιο λογιών.

Η δική μου η άποψη είναι πως ο καλός σου από ενδιαφέρον το λέει ή είναι πολύ έξυπνος για να προτάσσει την ασφάλειά σου αλλά και την υγιεινή σας προκειμένου να σε προτρέψει να βγάλεις αυτό το πράμα από εκεί. Αν το να την βρίσκεις εσύ έτσι κι αυτός αλλιώς, δεν σας επιτρέπει να την βρείτε μαζί, θα έλεγα ασ' το να πάει και δεν είναι κρίμα Μαρίλιά μου!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ