Θα πας στην παρέλαση; [ποιους δρόμους να αποφύγεις και που να παρκάρεις]

Article featured image
Article featured image

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, η τροχαία κίνηση θα διακοπεί από τις 9.00 στη Λεωφόρο Στασίνου, από τη συμβολή της με την οδό Μπουμπουλίνας μέχρι τη συμβολή της με την Πλατεία Ελευθερίας και στη Λεωφόρο Βύρωνος από τα Φώτα Μουσείου μέχρι τη συμβολή της με τη Λεωφ. Γρίβα Διγενή.

Παράλληλα, η τροχαία κίνηση θα διακοπεί από η ώρα 09.30 στον άξονα της παρέλασης από τη συμβολή της Στασίνου με την οδό Μπουμπουλίνας, στις Λεωφόρους Βύρωνος και Ομήρου, Μιχαλάκη Καραολή και στη Λεωφόρο Δημοσθένη Σεβέρη από τα Φώτα Τροχαίας προς τη Λεωφ. Γρηγόρη Αυξεντίου.

 

Οι χώροι στάθμευσης οχημάτων για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, καθορίζονται οι ακόλουθοι:

1. Ο χώρος στάθμευσης παρά το περίπτερο ΟΧΙ.

2. Ο χώρος στάθμευσης παρά την τάφρο κάτω από το Δημοτικό Μέγαρο.

3. Ο χώρος στάθμευσης παρά την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

4. Ο χώρος στάθμευσης παρά το Άνοιγμα Κολοκάση.

 

Τα Αστικά Λεωφορεία Λευκωσίας, μετά τις 10.00, προερχόμενα από τις περιοχές Στροβόλου – Λακατάμειας – Ανθούπολης – Παρισσινού – Έγκωμης – Αγίου Δομετίου – Αγίου Παύλου, θα αποβιβάζουν/επιβιβάζουν επιβάτες στη Λεωφ. Μουσείου.

Τα Αστικά Λεωφορεία Λευκωσίας, μετά τις 10.00, προερχόμενα από τις περιοχές Παλλουριώτισσας, Καϊμακλίου, Αγλαντζιάς, Δασούπολης, Λατσιών, θα αποβιβάζουν επιβάτες στη γέφυρα Κάνιγγος παρά το περίπτερο ΟΧΙ.

 

Επαρχία Πάφου

Στην επαρχία Πάφου, θα απαγορευθεί η στάθμευση και η διακίνηση μηχανοκίνητων οχημάτων στους πιο κάτω δρόμους, από η ώρα 9 το πρωί μέχρι και το τέλος της παρέλασης:

1. Λεωφόρος Γρίβα Διγενή

2. Πλατεία Κέννετυ

3. Οδός Χριστόδουλου Γαλατόπουλου

4. Πλατεία Κωστή Παλαμά

5. Λεωφόρος Ευαγόρα Παλληκαρίδης

6. Πλατεία Μητροπόλεως

7. Υπ/Γου Ν.Π/Γωργίου


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ