Στο Hilton Park Nicosia άλλαξε κάτι ακόμα...

Article featured image
Article featured image

Συνεχίζοντας το πρόγραμμα ανακαινίσεών του, το Hilton Park Nicosia, προχώρησε στον ολικό ανασχεδιασμό και ανανέωση του lobby καθώς και στην αναδόμηση και αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας & Ομορφιάς «Sana Hiltonia».

 

Ένα επιβλητικό τζάκι στο βάθος με χάλκινη όψη είναι το κεντρικό στοιχείο του ολοκαίνουργιου lobby που υποδέχεται πλέον τους επισκέπτες του ξενοδοχείου μ’ έναν ολότελα νέο και μοντέρνο «αέρα». Μινιμάλ γωνιακοί καναπέδες σε γήινα χρώματα αναμιγνύονται στον χώρο και τις νέες επιφάνειες παρκέ με Utrecht πολυθρόνες σε μπλε-πετρόλ απόχρωση, μοντέρνες καρέκλες, βελούδινους chesterfield σε αποχρώσεις μωβ και στρογγυλά στουλς με πουά επένδυση. Τα ιδιαίτερα φωτιστικά και οι βιβλιοθήκες με κάθε λογής βιβλία που εναλλάσσονται με διακοσμητικά αντικείμενα στα ράφια, δίνοντας έναν αγγλικό τόνο στην όλη ατμόσφαιρα, συνθέτουν ένα ειδυλλιακό και ζεστό χώρο για καφέ, ποτό και συναντήσεις.

Τώρα και τα απογευματινά τσάγια στο Hilton Park αποκτούν περισσότερη φινέτσα με τα ιδιαίτερου design τραπέζια και καρέκλες με θέα τους κήπους και την πισίνα να εμπλουτίζουν τις επιλογές για χαλάρωση. Ο νέος χώρος υποδοχής με έντονο το στοιχείο του ξύλου και απαλό φόντο με πινελιές από γκραβούρες σε αποικιακή κορνίζα καθώς και το ιδιαίτερου σχεδιασμού στρογγυλό τραπέζι πάνω σε patchwork vintage χαλιά που υποδέχεται τους επισκέπτες, ολοκληρώνουν την νέα εικόνα του lobby του Hilton Park Nicosia που επιμελήθηκε η Τατιάνα Βιολάρη της «Grey 3 Designs».



 



Ο καινούργιος και πλήρως ανακαινισμένος χώρος του Κέντρου Υγείας & Ομορφιάς «Sana Hiltonia», θα μυήσει σίγουρα το κοινό της Λευκωσίας σ’ ένα εντελώς διαφορετικό και εξελιγμένο τρόπο εκγύμνασης. Τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα από τη Lifefitness, οι ολοκαίνουργιες αίθουσες με ανανεωμένα και εξειδικευμένα προγράμματα γυμναστικής για όλους και το επαγγελματικό προσωπικό του Sana Hiltonia συνθέτουν το πιο σύγχρονο χώρο εκγύμνασης της πρωτεύουσας. Στις επιλογές του πελάτη προστέθηκε επίσης και μάλιστα σε αποκλειστικότητα, το μοναδικό πολυόργανο SYNERGY που προσφέρει μια πληθώρα ασκήσεων για τους πιο απαιτητικούς επαγγελματίες αθλητές αλλά χρησιμοποιείται επίσης και για ομαδική κυκλική προπόνηση. Στο Sana Hiltonia είναι πλέον διαθέσιμα και τα νέα SWINN ποδήλατα που απογειώνουν τα όρια εκγύμνασης.

Πέραν όμως της μεγάλης γκάμας προγραμμάτων στο γυμναστήριο, το Spa του Sana Hiltonia προσφέρει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας με ένα πλούσιο μενού θεραπειών για όλες τις αισθήσεις. Στο Sana Hiltonia του Hilton Park Nicosia θα λειτουργήσει επίσης και το θαυματουργό κλιματολογικό δωμάτιο στο οποίο δημιουργούνται συνθήκες Νεκράς Θάλασσας, γνωστής για τις θεραπευτικές της ιδιότητες. Τέλος, τα βραβευμένα προϊόντα «Germaine De Capuccini» και «Dead Sea Premier» είναι διαθέσιμα τόσο για θεραπείες στο Spa όσο και για χρήση στο σπίτι.

Με πλήρως ανακαινισμένο lobby, δωμάτια, κοινόχρηστούς χώρους και αίθουσες αλλά και με το πιο σύγχρονο κέντρο υγείας και ομορφιάς, το Hilton Park Nicosia αναδεικνύεται σίγουρα στο πιο αναβαθμισμένο ξενοδοχείο επιπέδου της πρωτεύουσας.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ